23 Февруари, 2019 21:33 3 957 4

Гуинет Полтроу се отказа от "Отмъстителите"

  • гуинет полтроу-
  • филм-
  • отмъстителите

Актрисата вече няма да е част от поредицата

Гуинет Полтроу се отказа от "Отмъстителите" - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата Гуинет Полтроу обяви, че вече няма да участва в поредицата от филми на Marvel, съобщи Cinema Blend.

Полтроу е част от поредицата в ролята на Пепър Потс още с първия филм от нея „Железният човек“. В последните два филма от поредицата с нейно участие, Полтроу се появяваше само епизодично.

„Мисля, че съм малко възрастна, за да играя ролята на сладкото момиче и такива неща. Има голям късмет, че направих тези филми. Аз съм приятел с Джон Фавро и да направим първия „Железен човек“ беше толкова забавно. Невероятно е какво значи този филм за феновете“, заяви Полтроу.

Все пак тя допълни, че би се завърнала, ако продуцентите имат нужда от нея за ограничени снимки, допълващи историята. Полтроу обаче не смята повече да е отдадена на поредицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кино критика

    4 9 Отговор
    Каква добра новина и без друго разваляше поредицата собраза си! Тази е един парашутист в Холивуд, пробутват я заради връзките на роднините и!
  • 2 Ебаси

    2 6 Отговор
    Офцата
  • 3 Ачо Чалгарчето

    15 4 Отговор
    Гуинет ВИНАГИ е била на високо ниво, само чалгаристанските фенове от БалканЯ им е широка и ясна работата, че да раздават мнения с оправданието, че знаят буквите!
  • 4 Бог да пази Господ

    5 0 Отговор
    Тони Старк вече е разведен