Last news in Fakti

10 Март, 2019 00:01 6 096 12

Марк Хамил недоволен от новите "Междузвездни войни"

  • марк хамил-
  • филм-
  • междузвездни войни

Актьорът смята, че новите филми не са се развили правилно

Марк Хамил недоволен от новите "Междузвездни войни" - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Марк Хамил заяви, че е останал недоволен от някои неща в новите филми от поредицата „Междузвездни войни“, съобщи Movie Web.

Актьорът стана известен с ролята на Люк Скайуокър в първата трилогия. Той се завърна в образа в последния филм от поредицата „Последният джедай“.

„Мисля, че беше грешка, че така и не събраха Люк, Хан и Лея отново заедно. Мисля, че беше трудно да си представиш, че тези тримата няма да са отново заедно на един екран. Когато убиха Хан Соло бях разочарован, че няма да мога да играя отново с Харисън Форд.

Не бях сигурен за начина, по който убиха моя герой. Имам действащ договор за трилогия. Реално края на епизод 7 е началото на епизод 8, което ще рече, че съм играл само в един филм.

Феновете на поредицата са страшно емоционални спрямо нея и сякаш това ме дескридитира. Аз обаче не контролирам сюжетите, а просто следвам инструкции“, заяви Хамил.

„Последният джедай“ беше голям финансов успех, но остави разочарование в много от феновете на трилогията. Деветият филм ще излезе през тази година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Между гнойни войни

    2 12 Отговор
    Фокус мокус барбадакус.
  • 3 Съгласна

    37 3 Отговор
    Всички нови епизоди са “детска радост чик-чирик”. Жалко за хубавата история и трите Истински филма. А откакто Лукас продаде на У. Дисни - ами да - гледаме пълна боза!

    Коментиран от #10

  • 4 ХАН СОЛО

    28 1 Отговор

    До коментар #1 от "1234":

    ЧИ КАК ША Е ДОВОЛЕН, КТ ПРИЛИЧА НА ЧУБАКА. ПОМНЯ КАТО МАЛЪК ,КОГАТО ГИ ГЛЕДАХ ЗА 1-ВИ ПЪТ КАТО ИЗЛЯЗАХ ОТ КИНОТО БЯХ КАТО ДРОГИРАН ,ЗАЩОТО СТАРИТЕ ФИЛМИ БЯХА УДИВИТЕЛНИ

    Коментиран от #6, #11

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бачо Киро

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "ХАН СОЛО":

    Сигурно е трябвало да се подмлади някак заради теб? Нормално е да не му харесва, нищо ново не се случва - Дисни застреля поредната легенда в киното и я дои до последно - Междузвездни войни е просто поредната крава за тях.
  • 7 mediator37

    14 0 Отговор
    Няма силни образи в новите филми нито от злодеите, нито от добрите. Ефектите също ги няма- нищо ново, нито от бойната техника, нито извънземни раси или идеи. Тъпкане на едно място откъм ефекти. Е, един дреднаут не стига.

    Коментиран от #8

  • 8 Сюжет

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "mediator37":

    Драмата, останала за епизод 9 - добрата джедайка ще се вземе ли с мъженствения лош - нацепената батка с нежната, ранима душа? Е, това е Дисни, все пак. Основният им сюжет за последните 50 години, само че с лазери - и в космоса! P.S. Залагам, че аха да се вземат, и филмът ще свърши, очаквайте продължение.
  • 9 "На нищо не се учудвай"

    3 0 Отговор
    Дж.Лукас е гений! Нищо не заменя това!
    "Истината е по-удивителна от измислицата!"-стара поговорка
  • 10 ДАРТ ВЕЙДЪР

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Съгласна":

    БЕЗ МЕН НЕ Е ИНТЕРЕСНО ХАХАХАХАХА
  • 11 ЧУБАКА

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "ХАН СОЛО":

    ЕЙ НЯМА ДА ОБИЖДАШ С МЕНЕ ,АЗ СЪМ НАЙ УМНИЯ ОТ ВСИЧИТЕ ТАМ ДА ЗНАЕШ
  • 12 ella

    0 0 Отговор
    Как да е доволен, като не е център на вниманието? Този себичен дядка си мисли, че и новите филми ще се въртят около него - да, ама не. Това е трилогия за новото поколение, а не за старото. Гледайте му интервютата, от него новите актьори не могат да вземат думата. Само той да говори, при това разказва едни и същи истории до втръсване, вече съм готова за държавен изпит по тях. Той просто не може да се примири, че не е център на внимание, а е един бездарен актьор.