Last news in Fakti

9 Март, 2019 17:19 6 287 24

Трейлърът на "Игра на тронове" разби рекорд на HBO (ВИДЕО)

  • игра на тронове-
  • трейлър-
  • видео-
  • сериал-
  • последен сезон-
  • рекорд

Първият трейлър за последния сезон на поредицата разби рекордите за брой гледания

Трейлърът на "Игра на тронове" разби рекорд на HBO (ВИДЕО) - 1
Кадър: HBO/IMDB

Първият трейлър на последния осми сезон на сериала "Игра на тронове" разби рекорд за брой гледания на HBO. Видеото събра над 81 млн. гледания общо във Фейсбук, Туитър и Ютуб само в първите 24 часа след пускането си.

Ако се чудите кой държеше рекорда преди това, отговорът е отново "Игра на тронове". Миналият седми сезон събра 61 млн. гледания през своите първи 24 часа на трите платформи. Това се случи през 2017 г.

2-минутният трейлър започва с любимката на мнозина фенове - Аря Старк, която тича в тъмнината, гонена от нещо, като през това време се чува как казва: "Познавам смъртта, тя има много лица. Очаквам да видя и това."

Видеото продължава и ни показва сцени от дългоочаквания осми сезон, който започва през април. В краткото видео виждаме сцени от Зимен Хребет, битки, дракони и добре познатите ни герои.

Първият епизод от новия и последен сезон на поредицата ще бъде излъчен на 14 април, неделя в САЩ. За българските фенове, премиерата ще бъде на 15 април, понеделник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нервен

    3 52 Отговор
    Винаги съм се чудил кой ги гледа тоя игри за слонове че да не спират да ги правят ....явно плоскоумците са много по земята ...

    Коментиран от #2, #3, #4, #9, #16

  • 2 Зрител

    2 38 Отговор

    До коментар #1 от "нервен":

    На този свят има достатъчно дебили и бавно развиващи , на тях разчитат продуцентите на такива простотии .
  • 3 Vanio

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "нервен":

    И аз така си мислех докато не зачетох книгата. Оттам нататък се увличаш.
  • 4 Batushka

    25 1 Отговор

    До коментар #1 от "нервен":

    Ами не е за Винету ....нормално е да не си го схванал...

    Коментиран от #5

  • 5 нервен

    0 4 Отговор

    До коментар #4 от "Batushka":

    Какво е винету ??
  • 6 Batushka

    5 2 Отговор
    Винету е изначалото на герберастията....

    Коментиран от #7

  • 7 нервен

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Batushka":

    Ето защо не го знам !!!
  • 8 Биде

    2 12 Отговор
    Това е то Америка не кой знае какъв продукт- филм или певец, но за сметка на това толкова агресивна реклама че те кара да повярваш в качеството че и да чакаш новия продукт с интерес!Хитра и работеща тактика на която се ловят доста рибета!!!
  • 9 Гост

    26 4 Отговор

    До коментар #1 от "нервен":

    Сериалът е най гледаният за всички времена с десетки награди,а нашият тръгнал оценка да дава.Пусни си някой съветски филм и не ни занимавай с мнението си.

    Коментиран от #10

  • 10 нервен

    2 7 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Чакай малко бе това че ми е чудно какви хора им харесва тая страна фентъзи помия не значи че отричам постиженията му в класациите ... а съветски филм може да си пуснеш ти ...явно си фен на безвкусиците .....
  • 11 Ачо

    10 1 Отговор
    До тия дето плюят този уникален сериал"МОЛЯ ВИ НЕГО ГЛЕДАЙТЕ НЕ Е ЗА ПЛИТКОУМНИТЕ ВИ ЗАГЪРТЕЛИ МОЗЪЧЕТА.
  • 12 S. M

    17 1 Отговор
    Сериала е уникален и един "плиткоумник" не би могъл да схване и част от цялта история от света на "Песен за огън и лед". А на въпроса кой гледа това отговорът е много прост: Хора от цял свят, за това е и най-гледания сериал до момента. Киноман съм и гледам всевъзможни филми и сериали, но като" Игра на тронове" втори няма и няма да има!

    Коментиран от #17

  • 13 US идиот

    3 0 Отговор
    Тиа дракони много ме кефят , къде се въдят ?

    Коментиран от #23

  • 14 Фенът

    1 0 Отговор
    Аз изгледах всички сезони. Чакам с нетърпение финалният сезон и очаквам епични битки с ефекти.Но трейлъра ми подсказва,че всички страни ще се обединят в едина кауза и загърбят споровете им за трона. Не искам Аря, Сансе, Сноу и Майката на драконите да загинат в последният сезон макар, че се споменава за мн.сълзи на края на сезона, което ме кара да мисля,че няма да е това което сме свикнали да гледаме, щастлив край.Тива е рецептата да се помни дълго време.Все пак се надявам да има щастлив край като, Сноу и Майката дракон да се залюбат и да завземат трона,но не съм чел книгата за съжаление и ще чакам видеото.
    Колкото до отрицателните коментари, сериял остава в историята. Няма сериял с такава зрителска аудитория. Те удариха 10-та.
  • 15 ГостЪ

    0 2 Отговор
    Най -тъпата книга в историята на света .
    Камъните падат - върхът на чалгата в света на летературата . При четене от човек със дори под средна ингелигентност
    може да предизика психически срив и депресия ако мъчението не бъде своевременно прекратено . Сямо интриги
    първосигнални тъпотии и първично-животински истории .
    Крайноподходяща за кифли джендъри , хора без ценности , занимания , хобита и отговорности , които са изоставили живота си , и нямат други интереси освен
    да ходят на кафе купон или кино .
    Демек всякаква модерна паплач .
    Съвет - отворете си очите светът не е само ахо-ихи . То днес и Азис е бестселър
    , но класика си остава класиката . Другото рано или късно ще изтече в канала заедно с това което се е захванало за него .

    Коментиран от #20

  • 16 ГостЪ

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "нервен":

    Други почти не останаха . За хората видели миналото е ясно . Няма държава , в която който и да е жизненоважен отрасъл или област от живота пропорционално да не се е сринал .
    Всеки който помни европа и америка отпреди и отиде сега се хваща за главата и рони сълзи . Няма ги вече нито средната класа , нито интелигенцията , нито вкуса и нивото . Погледни само коментарите . Нормално вика не е Винету няма да го разбереш , Винету било родило герберите
    . Това може да го изрече само човек с лоботомия . Той обаче без гугъл надали ще разбере какво значи това .
    За тези напредък значи нещо да е по-голямо лъскаво и завъртяно.
  • 17 ГостЪ

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "S. M":

    Нито един неплиткоумник не бе тръгнал да
    схваща смисъла на която и да било чалга
    или сериал . Гледането на каквито и да било сериали освен по един два епизода за смях или забавление е диагноза .
  • 18 123

    2 0 Отговор
    Мале що злоба и хейтване са натрупали хората... А вие гладки мозъчета какво гледате, Хелс китчън, две капки вода или другите простотии дето имат 1% от гледанията на такива световни продукции и то за зелия си живот на екрата. Айде стига с простотии, че знаете да хейтвате е ясно, вече няма нужда да чета коментарите във факти, ясно е че има хора които им се плаща да са недоволни от всичко, но за сметка на това има милион пъти по толкова които харесват други неща и не се притесняват да го кажат. Ако не сте чели книгите, значи е време да спрете да коментирате и да се образовате просто защото Работническо дело го няма от десетилетия!

    Коментиран от #19

  • 19 ГостЪ

    0 3 Отговор

    До коментар #18 от "123":

    Представяш ли си пробвах да прочета нещото , защото това не е книга и не съм комунист та хлапашките ти шеги да се отнасят за мен . И представи си въобще не гледам облъчвателя - телевизора .
    Нека помията се излива върху някой друг
    Аз стойностни занимания си имам .
  • 20 Дух

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "ГостЪ":

    Който не харесва сериалапросто да се стопи някъде
  • 21 Ники

    1 0 Отговор
    Гледам го от премиерата на 1 ви епизод 1 ви сезон ... бая одавна беше ... помня имаше листовки като ходех да си плащам кабелната ... Това е невероятен филм ... заслужава се да се гледа ... много зрелищен .. уникални ефекти , игра , синематография и тн .. реално няма къде да го бутнеш .... Дори на жена ми и харесва .. а тя като види дракон , робот или джедай сменя канала и си мие ръцете ... така че ... WINTER IS COMING ....
  • 22 Стамен

    0 0 Отговор
    Гууд
  • 23 Мимокмок

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "US идиот":

    Кака ти Денерис ги мъти от яйца
  • 24 Тони

    0 0 Отговор
    Ами,вършете си тогава стойностните неща които имате за вършене и не говорете глупости за нещо ,което не разбирате,защото ви е трудно ,да го разберете...оставете аз да си реша хубав или не е филма и книгите