Last news in Fakti

16 Март, 2019 21:29 2 902 4

Линдзи Лоън иска да е малката русалка

  • линдзи лоън-
  • ариел-
  • малката русалка

В момента се подготвя игрална версия на анимацията

Линдзи Лоън иска да е малката русалка - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата Линдзи Лоън се предложи за ролята на Ариел в предстоящата игрална версия на „Малката русалка“, съобщи Movie Web.

От Disney вече официално потвърдиха, че ще снимат такъв филм. Много фенове в социалните мрежи определиха именно Лоън като перфектния избор за Ариел.

Самата Лоън вече обяви, че иска от агента си да направи всичко възможно, за да се свърже със студиото. На този етап е ясно само, че Мерил Стрийп ще е част от актьорския състав.

„Аз все още не знам кой ще играе тази роля. Все още не сме стигнали до там. Мисля, че ще започнем кастингите през лятото. На този етап сме се съсредоточили върху историята“, заяви режисьорът на филма Роб Маршал.

В момента се работи по музикалното оформление на филма. Маршал заяви, че се подготвят нови песни, които да го отличат от анимацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фи / 35 / 25 санта!!!

    9 3 Отговор
    Тя ще е малката русалка а пък АЗ ЩЕ И ПОДАМ ГОЛЕМИЯТ МИ К** !!!!!!!!!!
  • 2 ХА ХА ХА

    21 1 Отговор
    Тая може да играе само малката Друсалка
  • 3 827

    6 1 Отговор
    Това явно ще е някаква ислямска версия. Малката русалка ще е с фередже или по- еротична версия само по хиджаб.
  • 4 Мимокмок

    0 1 Отговор
    Преди да се надруса или като изтрезнее,ще я снимат?