Last news in Fakti

13 Март, 2019 21:27 2 227 2

Холивудска звезда: Спокойно, няма да се пенсионирам

  • гуинет полтроу-
  • холивуд

Гуинет Полтроу не смята още да се сбогува с актьорската професия

Холивудска звезда: Спокойно, няма да се пенсионирам - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Холивудската звезда Гуинет Полтроу не смята да се отказва от актьорската професия, въпреки че тя вече не е поглъщащата цялото ѝ време страст, съобщи Contactmusic.

След като Полтроу оповести, че няма да се завърне в ролята на Пепър Потс в супергеройската поредица за приключенията на Железния човек, част от феновете ѝ започнаха да си задават въпроса дали това не предвещава края на актьорската ѝ кариера.

За тяхно успокоение Гуинет обясни, че макар сега цялото ѝ време и внимание да са погълнати от лайфстайл сайта ѝ Гуп, това не означава, че смята напълно да загърби холивудската си кариера.

Холивудска звезда: Спокойно, няма да се пенсионирам

"Никога не съм казвала, че се оттеглям от актьорството. Дадох да се разбере само, че сега Гуп е моята голяма страст и поглъща цялото ми време. Ако обаче изникне нещо подходящо, което се съвместява с работата ми за сайта и с отглеждането на децата ми, не виждам защо да не участвам", сподели Полтроу в шоуто Today.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 0 Отговор
    Тя е аще млада на 46 и далеч от пенсионната възраст .
  • 2 Цецо

    1 0 Отговор
    Хубава жена и добра актриса...