Last news in Fakti

18 Март, 2019 06:38 4 673 3

Майкъл Болтън идва в България

  • майкъл болтън-
  • концерт-
  • софия-
  • българия-
  • ндк

Концертът ще се състои в НДК

Майкъл Болтън идва в България - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Една от големите американски музикални звезди – Майкъл Болтън, идва в България това лято, похвали се ръководството на Националния дворец на културата. Концертът ще се проведе на 18 юли в Зала 1 на НДК.

Събитието се провежда десет години след последния му концерт на българска земя. Концертът в София е част от световното турне на певеца. Преди срещата си с българската публика, Болтън ще пее в Щатите, Англия и Чили.

Майкъл Болтън има десетки години на сцената зад гърба си, които му печелят награда „Грами“ за най-добър мъжки вокал, звезда на „Алеята на Славата“ в Холивуд и няколко платинени албума. Има продадени повече от 65 милиона записа в цял свят.

„Тази година НДК си поставя за цел да следва една градивна политика по отношение на продуцираните си събития, базирана на съществуващите традиции”, отбеляза председателят на Съвета на директорите Борислав Велков. Той уточни, че НДК имам всички необходими предпоставки да заяви лидерство на терена на продуцирането на културни събития и в частност на концерти. НДК трябва да скъса със стереотипа, че просто отдава площи и зали под наем. Защото освен това НДК е културна институция, чиято мисия е да предлага висококачествени културни продукти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🕉️🕎🔯☪️✝️

    1 9 Отговор
    Много грозен

    Коментиран от #3

  • 2 Голям Слон

    6 2 Отговор
    Аааа, Миша Болотин идва... :-)))
  • 3 ГОСТ

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "🕉️🕎🔯☪️✝️":

    А ТИ МНОГО ЛИ СИ ХУБАВ.....?....Я ДА ТЕ ВИДИМ......