Last news in Fakti

17 Март, 2019 03:52 2 232 1

Поп звезда се отдаде на спомени (ВИДЕО)

  • алиша кийс-
  • автобиография-
  • опра уинфри

Певицата Алиша Кийс издава автобиография

Поп звезда се отдаде на спомени (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Автобиографията на американската певица и носителка на награди "Грами" Алиша Кийс ще излезе на книжния пазар през ноември, предаде АР.

Автобиографичната книга на 38-годишната Кийс, озаглавена "More Myself", ще излезе на 5 ноември с търговската марка "An Oprah Book" на Опра Уинфри.

От издателство "Флатайрън букс" описват автобиографията на Кийс като "360-градусова перспектива" на живота ѝ - от детството ѝ в Манхатън, Ню Йорк, до впечатляващия ѝ възход към музикалните върхове.

Финансови подробности около книгата не се разкриват.

Алиша посочва в изявление, че се чувства изключително развълнувана от възможността да сподели житейската си история съвместно с нейната "сестра, ментор и приятелка Опра". Уинфри на свой ред изтъква, че е отдавнашна почитателка на Кийс, както и че за нея е чест да издаде книгата ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Попаз

    1 0 Отговор
    Научете повече тук