21 Март, 2019 18:45 2 149 3

Никълъс Кейдж ще бори извънземни с голи ръце

  • никълъс кейдж-
  • ален муси-
  • джу джицу

Холивудската звезда ще участва в предстоящата киноадаптация на известен комикс

Никълъс Кейдж ще бори извънземни с голи ръце - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Холивудската звезда Никълъс Кейдж ще бори извънземни нашественици с голи ръце в предстоящата киноадаптация на комикса "Джиу Джицу", съобщи Variaty.

Актьорският състав на филма включва и Ален Муси, познат с ролите си в "Кикбоксьор: Отмъщение" и "Кикбоксьор: Възмездие".

"Джиу Джицу" проследява историята на древен орден на майстори на бойното изкуство, които периодично се изправят в битка за Земята със страховити извънземни нашественици. В поредния сблъсък героят на Никълъс Кейдж и екипът му ще трябва да преборят нашественика Бракс (Муси).

Ален Муси, който е бивш каскадьор, преквалифицирал се в актьор, преди е работил съвместно с Димитри Логотетис над филмите "Кикбоксьор: Отмъщение" и "Кикбоксьор: Възмездие".

"Филмът "Джиу Джицу" гарантирано ще допадне на милиони почитатели на бойните изкуства и научната фантастика. Зрителите ще видят Кейдж и Муси във впечатляващи бойни сцени на екзотичен фон", казва още Логотетис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СмотанPa

    1 0 Отговор
    Нека да се проба!
  • 2 Брат ми

    6 0 Отговор
    Ммда,яко тъпотия.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.