Last news in Fakti

26 Март, 2019 21:00 1 686 4

Сър Елтън Джон се отдава на спомени (ВИДЕО)

  • сър елтън джон-
  • елтън джон

Музикантът съобщи в Тwitter, че неговата автобиография ще излезе на 15 октомври

Сър Елтън Джон се отдава на спомени (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Сър Елтън Джон отбеляза 72-рия си рожден ден на 25 март като съобщи в Тwitter, че неговата автобиография ще излезе на 15 октомври и ще носи простото заглавие "Аз", предаде Contactmusic.

Сър Елтън показа и корицата на книгата в социалната мрежа. В кратко видео той шеговито написа: "За първи път някой вижда това, с изключение на мен, разбира се".

Музикантът, който има двама сина - на осем и на шест години, ще разкаже открито за бурните си дни на поп звезда, за наркотиците и как се е установил и създал семейство.

"След сър Елтън Джон светът на музиката никога няма да бъде същият - гласи официалното съобщение за книгата. - Животът му е изпълнен с драма - от ранното отхвърляне на работата му с партньора му Бърни Таупин до разгръщането му като водеща попзвезда; от слабостта, когато се опитва да се удави в басейн в Лос Анджелис, до танц с британската кралица; от приятелство с Джон Ленън, Фреди Меркюри и Джордж Майкъл до основаване на фондацията за борба със СПИН".

"В автобиографията Джон използва открит, смирен и прям тон и говори за своята музика и за своите отношения, страсти и грешки".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ру Пол

    4 0 Отговор
    Добре, че не се отдава на други работи, че на младини голям палавник ще да е бил.
  • 2 Мосак фонсека

    2 0 Отговор
    Създал симейству,голям съзидател или по-скоро създаден .
  • 3 pdf

    5 1 Отговор
    Светът може без всичко, но не може без хетеросексуалните, които да го продължават!
    Мисълта не е моя....прочетох я
  • 4 Ved

    1 1 Отговор
    Биография на Реджиналт Кенет Дуайт. Тире сър елтън сбърканяков . Само гейчета ще я купуват.