2 Април, 2019 13:10 1 805 4

Сър Мик Джагър ляга под ножа (ВИДЕО)

  • the rolling stones-
  • мик джагър-
  • турне-
  • роулинг стоунс

Фронтменът на The Rolling Stones ще се подложи на операция за подмяна на сърдечната клапа

Сър Мик Джагър ляга под ножа (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Фронтменът на The Rolling Stones сър Миk Джагър ще се подложи на операция за подмяна на сърдечната клапа тази седмица в Ню Йорк, като се очаква да се възстанови напълно, предаде Reuters.

Агенцията се позовава на сайта Drudge Report, който на свой ред цитира неидентифицирани източници.

През уикенда беше съобщено, че легендарните британски рокаджии отлагат турнето си в САЩ и Канада, за да може Джагър да се подложи на лечение.

Според Drudge Report се очаква 75-годишният фронтмен на The Rolling Stones да се възстанови напълно и да се завърне на сцената през лятото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозеф

    5 0 Отговор
    Тоя е вечен

    Коментиран от #3

  • 2 Горо

    6 0 Отговор
    Винаги съм се възхищавал на гласа и динамиката на Мик Джагър, както и като цяло на всички членове на "Ролинг Стоунс", които пез годините запазиха единството и творческия си устрем. Никога досега не съм виждал вокалист на някоя група да тича непрекъснато по сцената пеейки, без да се задъхва. Бог да е с него да се възстанови бързо и да радва още дълги години милионите си почитатели по света.
  • 3 русенец

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жозеф":

    Не просто е вечен, вечен е по един неповторим начин! Да е жив още 100 години!
  • 4 Електрошок

    0 0 Отговор
    Навремето комунистическата пропаганда казваше,че пее фалшиво и знае само три акорда на китарата