4 Април, 2019 10:49 3 195 3

Първите кадри на Хоакин Финикс като "Жокера" вече са факт (ВИДЕО)

  • хоакин финикс-
  • жокера-
  • трейлър-
  • тийзър-
  • филм-
  • батман

Излезе първият трейлър на "Жокера", който ще започне да се излъчва по кината през октомври тази година

Първите кадри на Хоакин Финикс като "Жокера" вече са факт (ВИДЕО) - 1
Кадър: YouTube

Първият трейлър на "Жокера" вече е достъпен за аудиторията онлайн. Режисиран от Тод Филипс, проектът е една от най-интригуващите филмови адаптации по комикс, създавани тази година. Той значително ще се различава от всичко създадено до сега от DC Universe. Докато някои фенове са скептично настроени към новия Жокер, други се вълнуват от новия подход към любимия си злодеи.

Хоакин Финикс влиза в главната роля на Артър Флек - провален стендъп комик, който бавно, но сигурно се превръща в лудия Жокера. Преди известно време видяхме снимки от снимачната площадка, на които Финикс е с клоунски грим, но сега вече виждаме и контекста на кадрите в дългоочаквания трейлър.

Видеото се фокусира върху това да покаже как еволюира героя на Хоакин и как нелекият му живот го тласка бавно и постепенно към лудостта. Въпреки съвета на майка му "да се усмихва и да носи радост в света", Артър изкривява това през призмата на изчезващия си здрав разум и полудява с всеки изминал ден, докато най-накрая не се превръща в добре познатия Жокер.

Трейлърът ни запознава и с по-лични детайли от живота на Флек - майка му Пени (Франсис Конрой). Виждаме и как той се среща със Софи Дюмонд (Зази Бийтс).

Warner Bros. обявиха, че премиерната дата на лентата е 04.10.2019 г.

Ето го и трейлърът:


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Guðmundsson

    1 15 Отговор
    Дреме ми на шмайзера.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.