8 Април, 2019 21:00 2 115 4

Всички обичат екшън със супергерои (ВИДЕО)

  • шазам!-
  • шазам-
  • били батсън-
  • dc comics

Филмът "Шазам!" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка 

Всички обичат екшън със супергерои (ВИДЕО) - 1

Филмът "Шазам!", разказващ историята на тийнейджъра Били Батсън, който се превръща в супергерой, когато произнесе едноименната магична дума, оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, съобщават световните агенции.

Макар да е сред най-старите супергерои на DC Comics, Шазам не е толкова разпознаваем, колкото Батман или Супермен. Това не попречи на филма, заснет със сравнително скромен за супергеройска продукция бюджет и получил ласкави отзиви от критиката, да оглави северноамериканския бокс-офис с постъпления от 53,4 милиона долара през дебютния си уикенд на екран, надхвърляйки очакванията да реализира приходи от порядъка на 40 милиона долара.

Второ място в класацията с 25 милиона долара заема друга очаквана продукция - римейкът на "Гробище за домашни любимци" по едноименния роман на Стивън Кинг.

На трета позиция е първенецът от миналата седмица "Дъмбо" с 18,2 милиона долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На тоя свят

    1 3 Отговор
    Му трябва супер герои. Особено бг. Да вкарва в затвора престъпниците. Но ще има и супер злодеи те ще се бият срещу супер героите. Спокойно и за тях има затвор по специален.
  • 2 Шойгу

    2 3 Отговор
    Супермен, Батман, Аквамен и още безброй извращения за интелекта на средния европеец. Но така е във ФАЩ - Холивуд активно работи за затъпяването на средния американец, за който едно изследване показа, че борави с речник около 200-300 думи.
  • 3 Аз не харесвам такива филми

    3 2 Отговор
    Не измисляйте, този тип филми са доста елементарни и не засягат интелекта на зрителите. Особено в напрегнатото вътрешно и световно положение колкото по-малко насилие, толкова по-добре. Но кой да направи добър филм - къде са сценаристите, режисьорите, артистите.
  • 4 ЦвЦв

    1 2 Отговор
    Аз съм СУПЕР-КРАДЛЬО и хората много ме обичат