Last news in Fakti

9 Април, 2019 21:30 2 758 10

Queen изобщо не мислят за пенсия (ВИДЕО)

  • куин-
  • адам ламбърт-
  • брайън мей-
  • роджър тейлър

Британската група и вокалистът Адам Ламбърт тръгват на турне в далечна Австралия

Queen изобщо не мислят за пенсия (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Група Queen с вокалиста Адам Ламбърт ще изнесе концерти по стадиони в Австралия в рамките на турнето си "The Rhapsody tour" през февруари 2020 г., съобщи Контактмюзик.

Музикантите от легендарната банда и Ламбърт, който се прочу с участието си в шоуто "Американски идол" и за пръв път се присъедини към нея през 2011 г., замествайки починалия Фреди Меркюри, възнамеряват да се възползват от успеха на биографичния филм "Бохемска рапсодия" и да изнесат поредица концерти по стадиони.

"Разполагаме със съвсем нов визуален спектакъл, с който ще се върнем към хитовете на Queen - каза Ламбърт. - С нетърпение очакваме да го представим пред феновете в Австралия."

Queen изобщо не мислят за пенсия (ВИДЕО)

Турнето ще започне с концерт на стадион "Сънкорп" в Бризбейн на 13 февруари 2020 г. Сценографът Рик Липсън разкри, че посредством предстоящите си концерти бандата ще продължи да радва феновете с онова, което е музиката на живо. "Това ще са най-иновативните и най-интерактивни шоута, които групата някога е изнасяла", увери той.

Вестта за турнето идва, след като китаристът на Queen Брайън Мей, барабанистът на бандата Роджър Тейлър и Ламбърт оповестиха, че се готвят да бъдат звезди в нов документален филм.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Temple of the king

    6 11 Отговор
    Queen беше Педи Меркюри ти я сега са нещо но не и Queen!

    Коментиран от #6

  • 2 Сиромаха

    5 6 Отговор
    Знаеш ли какво ????????
    ЛЕСНИ ПАРИ БАТКА !!!!! Така е модерно
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Каква пенсия бе

    1 5 Отговор
    Хахаха тез отдавна са се пенсионирали. А вие слуги и роби ще ми чакате за пенсия до другия век. Вземете и започвайте да мислите от друг ъгъл. Стига с този овчи манталитет.
  • 5 апостол

    5 4 Отговор
    Всъщност вариантът с Адам Ламбърт е доста добър. Гледах ги преди няколко години и бях приятно изненадан - за разлика от разни други групи-динозаври с вокалисти на по 70 години, които тръдно дишат.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 незнайко

    2 2 Отговор
    Още малко му трабва на Адам Ламбърт за да се превъплати в образа на Фреди !!!
  • 8 Дик

    0 0 Отговор
    А кой е басиста сега? Дики отдавна не участва в нищо...
  • 9 Glambert

    0 3 Отговор
    Адам Ламбърт е единственият изпълнител днес, заради концертите на когото пътувам в чужбина. Със и без Queen. Той е вокален дзвер, който може да пее с лекота във всички жанрове - опера, мюзикъл, поп, рок, реге, соул, джаз, фънк, метъл, R&B, кънтри... Акълодавачите е време да млъкнат и да се върнат към винила. Queen е това, което решат Брайън и Роджър, а Дийкън винаги ще получава процента си.
  • 10 Bubbles

    4 1 Отговор
    Без Фердо за нищо не стават тези!