Last news in Fakti

14 Април, 2019 06:30 2 763 5

Крис Хемсуърт готов да е Агент 007

  • крис хемсуърт-
  • роля-
  • агент 007

Актьорът би се радвал да му предложат ролята

Крис Хемсуърт готов да е Агент 007 - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Крис Хемсуърт заяви, че би приел ролята на Агент 007, съобщи Movie Web.

Хемсуърт вече на няколко пъти беше спряган за ролята. В момента той участва в рекламната кампания на четвъртия филм от поредицата „Отмъстителите“.

„Когато снимах последния си филм някой ми подметна, че ставам за Джеймс Бонд. Помислих си, че това е много добре. Ако това беше моето прослушване щях да съм много доволен. Не мисля, че има някой, който не би искал да играе тази роля. Бих бил щастлив да ми я дадат“, заяви Хемсуърт.

В момента Даниел Крейг снима 25-ия филм от поредицата за Агент 007, като се смята, че след това ще остави ролята. Вече тече търсене за следващия актьор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Циник

    5 2 Отговор
    Изпедерастиха и този герой символ на мъжественост за редица поколения.
  • 2 гост

    2 2 Отговор
    Дори Остин Пауърс е по-добър агент от този. Има визия момчето, но не може да играе освен сладникави и плоски роли. Крейг има много дълбоки и сложни образи преди да стане агент и не е случайно, че филмите са му най-доброто от поредицата като се набляга на реализъм отколкото на смехотворни сцени. Същото е и с Бейл и трилогията за Батман, като всичко преди и след него бледнее.

    Коментиран от #4

  • 3 007

    0 2 Отговор
    Този пyрек иска да мe измeсти???

    Коментиран от #5

  • 4 Масон

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Д.Крейг е дървен и смотан 007. А и няма много добри филми с него. Най добрите филми за Бат Ман са със К. Бейл. Голям разбирач и кино критик се извърши.
  • 5 Гзт

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "007":

    Ти си първи. А Аз съм ТОР.