10 Април, 2019 22:00 7 732 7

Финалът на „Игра на тронове“ бил ясен още преди пет години

  • игра на тронове-
  • финал-
  • сериал-
  • тайна

Финалът се пази в дълбока тайна

Финалът на „Игра на тронове“ бил ясен още преди пет години - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Финалът на хитовия сериал „Игра на тронове“ бил ясен на създателите още преди пет години, разкриха те в интервю за Entertainment Weekly. След дни започва последният сезон на сагата.

Продуцентите и сценаристи Дейвид Бениоф и Даниъл Брет Уайс – отговорни романите на Джордж Р. Р. Мартин да се появят и на телевизионния екран – посочиха, че още преди пет години са знаели по какъв начин ще завърши сериала.

„Искаме хората да го харесат. Това значи много за нас“, разкриха двамата, решили да направят сериал по книгите от епичната фентъзи поредица „Песен за огън и лед“.

Двамата изпълнителни продуценти споделят, че с времето е станало все по-трудно и по-трудно да пазят детайли от сюжета в тайна. Последният осми сезон ще е от шест епизода. Сезонът започва на 14 април и ще приключи на 19 май. В края на миналия сезон белите бродници унищожиха вала и ще се изправят в епичен сблъсък срещу обединените армии на Старк, Ланистър и другите родове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поздрави за всички

    4 5 Отговор
    Тролове
  • 2 Сънища

    5 2 Отговор
    Ясен - дренки! Колкото беше ясен и с "Междузвездни войни" - то стана сериал в стил "Дързост и красота", който гепи правата и пуска история! Ще има много "финали", за да се търси келепира от зрителя и рекламите - ХА, на бас!
  • 3 ГостЪ

    5 14 Отговор
    Книгата е невероятна . Чалгата в литературата . Не съм вярвал , че едно ,,произведение ,, е възможно да отчете такова падение . Първосигнална , просташка , без стойностно съдържание .
    Все едно някой е описал подвизите и душевните си терзания в чалготеката ,
    сякаш те не са до болка ясни на всеки .
    Нравствено падение , грозноизгубено време .

    Коментиран от #4

  • 4 Vandal

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "ГостЪ":

    До ГостЪ

    Пък аз си мислех, че чалгата в литературата е Паулу Куелъо. И да не би да си прочел всичките книги от поредицата, при положение, че не ти харесва? И ориентира ли се кой, кой е? И забеляза ли, че Дж. Мартин е изключителен познавач на средновековието, нравите на хората (истинските), мистиката, символите. Все неща от чалгата, нали? Това, че някъде валят пари не означава, че е халтура. Звездните войни е те са чалга по тази логика.
  • 5 ганчу

    4 6 Отговор
    не съм гледал и 10 минути от тва "произведение"

    Коментиран от #6

  • 6 Devil666

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "ганчу":

    И затова си ганчу...
  • 7 remetalk

    2 2 Отговор
    Книгата била чалга?
    Хахаххаа. Извиняваййй. Колко фентъзи точно си прочел/прочела изобщо?
    Книгите са вер най - доброто фентъзи публикувано някога /без да бройм Толкин, поради ред причини /
    И кое точно е чалгарското - че е бъкано със секс, насилие и интриги ли? Или че геройте не са черно - бели?
    Света открай време си е точно такъв, Мартин е първия дето го казва във фентъзи, просто