Last news in Fakti

15 Април, 2019 06:31 3 326 3

Майкъл Бей приключва с "Трансформърс"

  • майкъл бей-
  • филм-
  • трансформърс

Режисьорът няма да снима следващия филм

Майкъл Бей приключва с "Трансформърс" - 1
Снимка: Shutterstock

Майкъл Бей няма да снима повече филми от поредицата “Трансформърс“. Това обяви продуцента на поредицата Лоренцо Ди Бонавентура, цитиран от Cinema Blend.

Бей беше в основата на огромния успех на поредицата. Последният филм от нея „Последният рицар“ обаче не постигна очаквания успех и не срещна добри отзиви от критиците.

„Мисля, че той даде ясно да се разбере, че обича това, което е направил до сега. Бей не мисли да прави повече филми от поредицата. В момента работим по сценария на новия филм. Майкъл заяви, че не иска да го снима и аз го разбирам. Той прекара цяло десетилетие с филмите от поредицата“, заяви Ди Бонавентура.

Вече е ясно, че ще има шести филм от поредицата. Освен това се работи по продължение на „Бъмбълби“, който е като предистория.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мосак фонсека

    4 1 Отговор
    Той и досегашните можеше да не снима.
  • 2 Гзт

    2 3 Отговор
    Филми за деца до 5 години😁😁😁😁👎👎👎👎
  • 3 ЕЕЕЕЕЙЙЙ..НАЙ НАКРАЯ

    2 2 Отговор
    СВЪРШИ АНИМАЦИЯ ЗА ЛУДИ-ПРЕДПОЧИТАМ ПОРНО АНИМАЦИЯ -НЯМА ТАКЪВ ШУМ