Last news in Fakti

20 Април, 2019 23:00 4 030 2

Джон Сина влиза в "Отряд самоубийци"

  • джон сина-
  • филм-
  • отряд самоубийци

Той вече преговаря за роля във филма

Джон Сина влиза в "Отряд самоубийци" - 1
Снимка: Shutterstock

Джон Сина може да стане част от актьорския състав на новия филм за „Отряд самоубийци“, съобщи Movie Web.

Сина вече е започнал преговори с продуцентите. Кечистът вече има няколко главни роли като актьор и участието му в голям комиксов филм може да даде значителен тласък на кариерата му.

Все още не е ясно каква роля е предвидена за Сина. Режисьор на новия филм е Джеймс Гън. Той набра популярност с „Пазителите на Галактиката“, където изстреля актьорската кариера на друг кечист – Дейв Батиста.

Засега се знае, че новият „Отряд самоубийци“ ще трябва да напълно да рестартира франчайза и да не е обвързан с първия филм от преди три години. Все пак няколко от актьорите в първия филм ще са част и от новата продукция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Масон

    1 1 Отговор
    Дано става нещо че първия беше яко тъп .

    Коментиран от #2

  • 2 селянин 1

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Масон":

    Съмнявам се..що и Сина,вече увехна.