Last news in Fakti

19 Април, 2019 14:23 5 571 5

Аквамен махна емблематичната брада (ВИДЕО)

  • джейсън момоа-
  • аквамен-
  • брада

Популярният холивудски актьор Джейсън Момоа обръсна 7-годишната си брада, с която беше станал любимец на феновете

Аквамен махна емблематичната брада (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Популярният холивудски актьор Джейсън Момоа, станал известен с участието си в сериала "Игра на тронове", обръсна 7-годишната си брада, с която беше станал любимец на феновете, съобщава в. "Дейли мейл".

Момоа премахна лицевото си окосмяване с благородна цел. Актьорът пусна видео на ритуалното си бръснене, което той посвети на борбата срещу замърсяването на околната среда с пластмаси. На клипчето се вижда как 39-годишният актьор борави с електрическа самобръсначка насред пустиня, изпълнена с пластмасови боклуци.

По време на ритуалния акт Джейсън довери, че за последен път се е бръснал през 2012 година.

Актьорът призова феновете си да загърбят пластмасовите амбалажи от всякакъв вид. "Пластмасите убиват нашата планета!", предупреди екранният любимец.

Много от поклонничките на Момоа не харесаха промяната на външния му вид, тъй като тя не съответства на пресъздадените от него образи в "Игра на тронове" и в лентата "Аквамен". Но Джейсън беше непреклонен:

Аквамен махна емблематичната брада (ВИДЕО)

"Както аз тръгнах към промяна, тръгне и вие, за да спасим планетата", зове актьорът феновете си в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 околна среда

    10 1 Отговор
    Браво.Благородна кауза.Пък и заприлича ха човек.Остава американците да карат коли 1.2 и 1.4 кубика 60 коня и кумините на мега заводите им да спрат да пушат.
  • 2 калисто

    7 1 Отговор
    А замисляли ли сте се колко вода се потребява и замърсява при преработката и добива на стомана,и колко се излива от кенефите ни след едно пикане.Замислете се,че става късно,не бради да бръсне ми и та-ци няма да има файда.

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "калисто":

    Затуй на село няма канализации водещи до близката река, а само локална септична яма, няма вода за отмиване на малка и голяма нужда, нищо. Екосъобразно отделяне. Шишетата бяха стъклени и се рециклираха, опаковките хартиени, приборите от метал и порцелан. Сеха всичко, до което се докоснеш е основно пластмаса. Аз като заведа детето със стуклено шише, те ми го връщат и искат да е с пластмасово за еднократна употреба. В магазина отказвам наелонова торбичка, нося си или си взимам книжна с доплащане. Една позната си носи и кутийка за маслини, но постоянно я връщат от щандовете на магазините, понеже не било прието така. В хлебарниците вместо щипки за продуктите има наелонови ръкавици, всеки си мисли, че нещо увито в наелон е защитено, а то е точно обратното, защото вътре влагата спомага за развитието на много опасни бактерии, вижда се колко бързо мухлясва хляба, не е като домашната питка увита в месалче.
  • 4 Гост

    3 5 Отговор
    Местя!
  • 5 Мосак фонсека

    2 5 Отговор
    Гост се ма исприварваш ,от два месеца ми е ф левия крачол.