Last news in Fakti

25 Април, 2019 20:00 4 796 4

Спипаха култов актьор пиян зад волана

  • майкъл медсън-
  • холивуд-
  • малибу

Майкъл Медсън е разследван за пътен инцидент

Спипаха култов актьор пиян зад волана - 1

Популярният холивудски актьор Майкъл Медсън, известен от филмите на Куентин Тарантино "Глутница кучета" и "Убий Бил!", е разследван за шофиране в нетрезво състояние и за последвал пътен инцидент в Малибу, щата Калифорния, предаде Франс прес.

Медсън беше задържан в края на март на волана на своя всъдеход в нетрезво състояние, след като се блъсна в стълб.

Адвокатът на актьора изтъкна тогава, че подзащитният му е попаднал под вторичното въздействие на лекарства, изписани му по рецепта. По думите му въздействието на тези медикаменти било по-добро преди лягане, но Майкъл избързал с вземането им.

Актьорът ще трябва да се яви пред съда на 20 май. Ако бъде признат за виновен, може да получи едногодишна присъда.

Звездата е включен в актьорския състав на следващия филм на Тарантино "Имало едно време в Холивуд", който ще излезе на екран това лято.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ангел

    1 21 Отговор
    Актьорче, може би, но култов, тогава какъв актьор е Де Ниро, Ал Пачино, мога да изброя поне 20 такива имена, но Ви моля, може и да е модерно да употребявате думи, култов, уникален и най добрия защото ги изпразвате от съдържание, ще дам пример, Азис е уникален, Мерил Стрийп е уникална, или Благо Георгиев е култов, и Робърт Редфорд е култов, надявам се че схванахте, но пък нали ние българите сме уникален народ.
  • 2 тссс

    14 1 Отговор
    Тоя е велик бе, как скачаше с тубата с бензин ...
    Голям е Медсън... а ДеНиро се превърна в смешник и яко преиграва в последните си филми особено!
    Пачино е класа - моля разграничавай!
  • 3 Букова глава

    16 1 Отговор
    Е кво искате сега? Това е МАЛИБУ бе хора,кой ходи и кара трезвен там!!!
  • 4 Джамбаза

    2 0 Отговор
    Велик!