25 Април, 2019 21:00 2 842 4

Бонд, Джеймс Бонд

  • джеймс бонд-
  • даниъл крейг

Започват снимките на 25-ия филм за легендарния таен агент

Бонд, Джеймс Бонд - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Снимките на 25-ия филм за Джеймс Бонд започват в Ямайка, където Йън Флеминг е написал всички романи за агент 007, съобщиха световните информационни агенции.

Даниъл Крейг, който за пети и последен път се превъплъщава в ролята на британския супершпионин, продуцентите и режисьорът Кари Фукунага обявиха актьорския състав и предстоящото начало на снимките във вилата на Флеминг на карибския остров. Действието на все още неозаглавения филм частично ще се развива в Ямайка, както в "Д-р Но" и "Живей, а другите да умрат".

Рами Малек се присъединява към актьорския състав като злодея. Актьорът, който спечели награда "Оскар" тази година за ролята на Фреди Меркюри, каза във видеопослание, че ще се постарае Бонд "да не се отърве леко".

В актьорския състав са също Леа Сейду, Бен Уишоу, Ралф Файнс и Наоми Харис.

Снимките ще започнат в неделя. В началото на филма Бонд вече не е на служба и си почива в Ямайка. Колега от ЦРУ (Джефри Райт) обаче го търси за помощ, за да спасят отвлечен учен.

Снимките ще продължат в Италия, Норвегия и Лондон.

Кари Фукунага пое режисурата на филма от Дани Бойл, който се отказа миналата година заради творчески различия.

"Бонд 25" ще излезе по екраните през април 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 файъра

    2 8 Отговор
    Западните измислици нямат край...
  • 2 В новите серии

    4 7 Отговор
    Бонд травестит ли ще бъде?

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 007

    0 3 Отговор
    Аз ли съм или не съъъм? ? ? ? ¿ ¿ ¿ ¿