26 Април, 2019 12:19 2 009 2

Новата група на Ерол, Гилъна и Светльо с първи самостоятелен концерт

  • група-
  • банда-
  • ерол-
  • кольо гилъна-
  • светльо виктов-
  • концерт

Тримата музиканти са нарекли групата си ЕКС

Трима от най-култовите музиканти на българската пънк и рок сцена - Ерол Ибрахимов (Уикеда), Светльо Витков (екс фронтмен на Хиподил) и Кольо Гилъна (екс фронтмен на Контрол) се впускат в напълно ново музикално начинание, което са озаглавили кратко и ясно - ЕКС.

Името на новата им банда е съставено от първите букви на имената на тримата, а първият им самостоятелен концерт ще се проведе на 10 май (петък) в столичния клуб "Сити стейдж". Той е с начален час 22.00 ч и само можем да предполагаме какво ще се случи там, имайки предвид тримата вокалисти.

Музикантите ще изпълнят заедно най-най-най-яките хитове на ЕКС бандите си. Очакваме да се чуят култови парчета като "Обичам", "Бий хлапето", "Let me да те лов ю", "Боби", "Леле Како", "Скакауец", "Най-щастливият ден", "Бате Гойко", "Мариана" и какво ли още не. Докато тримата баритони пеят и дивеят, ще им акомпанират музикантите от "Svetlio & The Legends", участвали в култовите формации "Хиподил" и "Холера", и също добре познати на феновете. Важно е да отбележим, че всички тези вокалисти и артисти, които ще видим накуп на 10 май, са дали сериозен тласък и имат важна роля във формирането на ъндърграунд сцената в България.

Новата ЕКС формация има блестящата идея да бъде с ЕКС-клузивни участия (около 2 пъти в година), на които хората да се ЕКС-кефят максимално. И още преди първия си официален концерт на 10 май в клуб City Stage, бандата вече може да се похвали с предстоящо есенно турне в Европа.

БИЛЕТИТЕ за първия концерт на група ЕКС се продават онлайн - в системата на Eventim.bg и в EpayGo. Могат да се закупят още от щанд на Eventim на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, безиностанции OMV, Orange, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Билетна каса на "Арена Армеец", Технополис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Масон

    1 9 Отговор
    Боза на квадрат, смешна и блуткава музичка , без никакъв смисъл , нищо сериозно, и текстове без никакъв смисъл.