Last news in Fakti

28 Април, 2019 16:25 4 605 21

Изоставената годеница на сър Елтън Джон проговори за...

  • елтън джон-
  • линда ханън

Линда Ханън сподели как музикантът отменил сватбата им само месец преди насрочената дата

Изоставената годеница на сър Елтън Джон проговори за... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Линда Ханън - изоставената годеница на сър Елтън Джон, разказа как той е отменил сватбата им само месец преди насрочената дата, съобщи в. "Мирър".

Макар и 72-годишният певец сега да е омъжен за Дейвид Фърниш, през 70-те години на миналия век той е готвел сватба с Линда Ханън. Заради очевидни проблеми със сексуалността си, обаче той е решил да я отмени. Според Линда Ханън за това са го убедили текстописецът Бърни Топин и певецът Лонг Джон Балдри.

"Беше мълчалив и мрачен - разказа Линда Ханън. - Не знаех, че се бори със сексуалността си. Един месец преди сватбата ме събуди пиян и каза, че приключваме".

След това сър Елтън повикал доведения си баща и той му помогнал да се изнесе. Оттогава двамата с Линда Ханън не са се виждали.

"Бях толкова шокирана - добави Линда Ханън. - Обичах го много и мислех, че и той ме обича".
Линда Ханън отрича Джон да ѝ е плащал някакво обезщетение. Като доказателство изтъква, че още работи като офис мениджър на лекарски кабинет на 75-годишна възраст.

Сър Елтън Джон се жени за звукорежисьорка Ренате Блауел през 1984 г. Развеждат се след четири години, когато признава публично, че е гей. С Дейвид Фърниш сключва брак през 2014 г. Те имат двама сина - 8-годишния Закари и 6-годишния Елайджа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тряс

    24 5 Отговор
    Въпрос с повишена трудност: Какви деца ще възпита "семейство" гейове? Отговор: (1) момчета, (2) момичета, (3) друго

    Коментиран от #2

  • 2 Borislav Popov

    1 23 Отговор

    До коментар #1 от "Тряс":

    Русофилчита.

    Коментиран от #5, #16

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 cfxerrj7

    3 25 Отговор
    Човека е постигнал толкова много а само коментари относно това че бил гей има! Цял живот е работил здраво и с кеф и сега си живее живота а българите на същата възраст тънат в мизерия ама нека!

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ...

    15 1 Отговор

    До коментар #4 от "cfxerrj7":

    Ако се беше прославил само с гласа си, а не с "нещото" под кръста си(все пак не пее с нещото, нали?), коментарите щяха да са съвсем РАЗЛИЧНИ! Но той си е направил избора - и да не се цупи тогава на отзвука от него!
  • 7 Циник

    9 1 Отговор
    България все повече заприличва на Англия защото често вали и педалите се увеличават.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Батман Боко

    3 13 Отговор
    А какви деца се възпитават от алкохолици и наркомани?Рискът да оцелеят е много голям,а след това и да ги възпитат е мисия невъзможна.А на тия децата са родени милионери,а много от нашите се раждат с дългове,които и техните внуци ще изплащат,да открием 10 000 000 разлики.Зависи от човеците,а не от човекоподобните. Битието,определя питието,а питието мезето!Ха,наздраве!НАРОДЕ????
    .

    Коментиран от #11, #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Любопитко

    10 1 Отговор

    До коментар #9 от "Батман Боко":

    Бе хомосекнуални - наркомани и алкохолици има ли?
  • 12 Любопитко

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "Батман Боко":

    Ами милионери (без значение сексуалната им ориентация) - алкохолици и наркомани има ли?
  • 13 Батман Боко

    2 8 Отговор
    Има милионери всякакви,но децата им се отглеждат от домашни помощници,готвачи,учат в частни училища,колежи,а на нашите наркоманчета и алкохолици,обикалят по боклуците и дори техните "мили родители" не разбират кога са изчезнали унесени в алкохолна 48 часова дрямка.Има и такива,които ги продават,да не губят време да ги възпитават ги продават за няколко хиляди евро.Няма база за сравнение

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Любопитко

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "Батман Боко":

    Миии...такива, хомосексуални де, не разбрах - алкохолици и наркомани ИМА ЛИ??? Речи, пък тогава ще си мерим ”базите”;-)...
  • 15 Търговски агент

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "Батман Боко":

    Тия, дето си продават децата, ”случайно” да са концентрирани в един определен етнос? Можеш ли да се изразяваш КОРЕКТНО, не ”ПОЛИТкоректно”?
  • 16 Педале недоклатен,

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Ако беше прав, това щеше да е последното ”семейство” от такива като тебе...
  • 17 Батман Боко

    2 3 Отговор
    Всички сме граждани на Република България.И в тази държава има всякакви хора,но ако гледате новините ще разберете ,че има и такива,които си продават децата,е те са по -мургави от другите,има и такива,които ги оставят на разни места,паркове,градинки,гори и поляни,но ако бяха богати хомосексуалисти,току виж децата им биха живяли по-добре,поне със сигурност ще бъдат добре хранени,добре обгрижвани и вероятността да ги продадат за пари би била по-малка.Но щом най-доброто за децата е тяхното биологично семейство,независимо от това колко малоумно е то,да го приемем и да се молим Бог да пази децата от "загрижените"им родители ,които ги бият и убиват ей така без да искат.Бъдеще за България!НАРОДЕ????

    Коментиран от #19

  • 18 Любопитко

    2 1 Отговор
    Само НЕздрав мозък като твоя може да роди измисления свят, в който за едно дете други алтернативи, освен да бъде "отгледано" от цигани ( ха, каква "ИЗНЕНАДА" - и поредното дете, зарязано от "майка" си на някакъв паркинг , ОТНОВО се оказа... ЦИГАНЧЕ!!!), или "отгледано" от такива като тебе с "НЕдясна резба" , НЯМАЛО!!! ИМА, ИМААА!!! По света има МИЛИОНИ НОРМАЛНИ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ семейства, които дават на децата това, което нито циганите ( не могат или не ИСКАТ е друга тема) , нито НЕдяснорезбените (пък били те и гъбави с пари) могат да им дадат! Желая ти успешно лечение!
  • 19 Любопитко

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Батман Боко":

    Горният # 18 също е за тебе. Използвам случая, за да ти предам най-искрените си съболезнования по повод необозримите пробойни в общата ти култура, заради които не можеш да отговориш на въпроса ми с понижена трудност: дали измежду пияниците и наркоманите има и такива с хомосексуална ориентация? Та когато някой Божи ден ми отговориш на горния въпрос - заповядай да си "мерим базите" ;-)! Успешно лечение ти желая!
  • 20 Батман Боко

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ!

    Коментиран от #21

  • 21 Любопитко

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Батман Боко":

    Моля! Успех!