28 Април, 2019 20:00 3 987 3

Г-жа Бекъм: "Спайс гърлс"? Защо не!

  • спайс гърлс-
  • виктория бекъм

Виктория не е склонна да пее на живо, но не отхвърля идеята да се появи заедно с другите момичета на сцената

Г-жа Бекъм: "Спайс гърлс"? Защо не! - 1

Виктория Бекъм може да се събере с другите момичета от групата Spice Girls за предстоящите им концерти в Лондон, съобщи Контактмюзик.

Певицата, станала модна дизайнерка вече отхвърли възможността да пее заедно с Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Хорнер по време на предстоящото им турне. Виктория обаче се съгласила да се появи на сцената на един от концертите на момичешката група на стадион "Уембли" в британската столица през юни.

"Изглежда, че става въпрос за втория концерт на "Уембли" на 14 юни - заяви източник, цитиран от в. "Дейли стар". - Все още не е окончателно решено какво тя ще прави на сцената."

Виктория не е склонна да пее на живо, но не отхвърля идеята да се появи заедно с другите момичета на сцената. "Тя настоя, че не желае да бъде под натиск да пее на живо, но е възможно да танцува заедно с тях - поясни източникът. - Друга възможност е да се състои нещо като модно дефиле, което да почете успехите ѝ като дизайнерка."

Подобни спекулации бяха отхвърлени в обкръжението ѝ, а Ема Бънтън наскоро довери, че не очаква г-жа Бекъм да участва в предстоящото турне.

Ликът на Виктория обаче ще е върху редица артикули, които ще се предлагат за продажба по време на турнето. То ще започне с концерт в Дъблин, Ирландия, на 24 май, а трите шоута на "Уембли" са планирани за 13, 14 и 15 юни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Безплатно псувам

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Провокации":

    Татар
  • 3 Bubbles

    1 0 Отговор
    Ама вече трябва да са Spice Granies