Last news in Fakti

5 Май, 2019 22:00 2 956 1

Още една актриса ще става...

  • робин райт-
  • къща от карти

Робин Райт ще дебютира като режисьор на игрален филм с продукция, озаглавена "Земя"

Американската актриса Робин Райт ще дебютира като режисьор на игрален филм, съобщи Контактмюзик.

Петдесет и три годишната Райт има известен опит зад камера - режисирала е няколко епизода от популярната поредица "Къща от карти" на Нетфликс, в която участва.

Робин ще дебютира като режисьор на игрален филм с продукция, озаглавена "Земя" ("Land"), в която ще изпълни и главната роля.

Филмът по сценарий на Лиз Хана и Джес Чатам разказва историята на адвокатка, която загърбва натовареното си всекидневие и предприема пътуване до най-слабо населените места в САЩ, учейки се да оцелява в сурови и опасни условия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    1 2 Отговор
    Като на кино...... Нека да дойде у Родопите или в дивия Северозапад на Татковината ни, да си забрави торбата с долари оттатък Атлантика, пък да я видя, как ще оцелее в съприкосновение с много "български граждани".......Дано да е добър човек - много ми харесва......Много по-вече от други красиви жени.Желая и успех !