10 Май, 2019 14:50 2 139 1

Мел Гибсън става... Дядо Коледа

  • мел гибсън

Австралийската звезда се включва в екипа на комедията "Дебелакът"

Мел Гибсън става... Дядо Коледа - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Холивудският актьор и режисьор Мел Гибсън ще изпълни ролята на Дядо Коледа във филма Fatman ("Дебелакът") - комедия, която ще бъде предложена за разпространение на кинофестивала в Кан, предаде АР.

Гибсън ще играе Крис Крингъл (друго име на Дядо Коледа) във филма, който ще бъде режисиран от Иън и Ешъм Нелмс. Изпълнителни продуценти са Дейвид Гордън Грийн и Дани Макбрайд. Те нарекоха филма "грубиянска приказка за Дядо Коледа". Разказва се за един нестандартен и недодялан Дядо Коледа, преследван от наемен убиец. Ангажира го 12-годишният Били, който е получил въгленче в чорапчето си за подаръци.

Снимките ще започнат догодина.

Правата за разпространение на филма ще се продават в Кан - най-големия световен пазар на филми.

Гибсън се снима в "Баща в излишък 2" (2017) и "Озлобени ченгета" (2018). Той беше сред номинираните за "Оскар" през 2017 година за режисурата на "Възражение по съвест."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зизу

    3 0 Отговор
    Големец