892 5

Павел Поппандов: Забравете всичко, което ни дели!

Наскоро актьорът представи книгата си - "Значи съм живял. Автобиография"

Павел Поппандов: Забравете всичко, което ни дели!
Снимка: БГНЕС, архив
Мария Атанасова

В навечерието на 24 май обичаният български актьор Павел Поппандов призова да обърнем гръб на различията и да отворим себе си за науката.

"Наближава 24 май – най-светлият празник, ще ми се на този ден да няма предизборни клипове, да забравим всичко, което ни разделя", надява се той и апелира да не забравяме думите на Стоян Михайловски, превърнали се в всеучилищен химн: „Напред! Науката е слънце, което във душите грей!”.

"Съжалявам, но в последните години имам чувството, че подменихме думата наука с неук, а неукият е като църковна свещица – мъждука, мъждука и много, много бързо угасва", заяви с тъга Поппандов.

Наскоро актьорът представи автобиографичната си книга. Заглавието „Значи съм живял. Автобиография” е изповедта на Поппандов пред публиката. Книгата е посветена на всички хора, с които Павел Поппандов се среща по време на личния си и професионален път – на много стойностни български актьори, актриси, режисьори и сценаристи, драматурзи, художници, композитори, оператори. Хора, които наистина са били ярки таланти, творци със свой собствен четлив почерк, които лека-полека потъват в забрава.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ГРАД КОЗЛОДУЙ
  Отговор
  1 11:12  21.05.19
  НАРОД БЕЗ КУЛТУРА Е ОБРЕЧЕН
 • ГРАД КОЗЛОДУЙ
  Отговор
  2 11:15  21.05.19
  В КОЗЛОДУЙ СЬБИРАХА ЕДНИ ПАРИ ЗА КОРАБА РАДЕЦКИ И ДО ТАМ А КМЕТИЦАТА СИ ПРАВИ ЧАДЬРИ ПОСТАВИ ПАЛМИ В ЦЕНТЬРА ИМА И ЛЕД ТЕЛЕВИЗОР КОЙТО НЕ РАБОТИ
 • ГОСТ
  Отговор
  3 11:26  21.05.19
  ВЯРНО Е.........НЕ РАЗЛИЧИЯТА РАЗДЕЛЯТ ХОРАТА.....РАЗДЕЛЯ ГИ ТЯХНАТА ГЛ

  Коментиран от #4

 • ГОСТ
  Отговор
  4 11:28  21.05.19

  До коментар #3 от "ГОСТ":

  РАЗДЕЛЯ ГИ ТЯХНАТА ГЛУПОСТ И ЕГО......
 • vasik atanasova
  Отговор
  5 18:44  23.05.19
  ПАВКА БАРЕМ СТУДЕНА ЛИ Е КОЛАТА )

Напиши коментар:


Публикувай