Last news in Fakti

2 Юни, 2019 23:58 5 513 1

Емилия Кларк отказала главната роля в "50 нюанса сиво"

  • емилия кларк-
  • 50 нюанса сиво-
  • игра на тронове

Тя разкрива каква е била причината

Емилия Кларк отказала главната роля в "50 нюанса сиво" - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата Емилия Кларк разкри, че е отказала да изиграе главната роля в поредицата „50 нюанса сиво“, съобщи Movie Web.

Актрисата стана известна с ролята на Денерис в сериала „Игра на тронове“. Тя заяви, че е отказала роля в друга култова поредица, защото не е искала да я свързват само с образи, които показват голота.

„За последно се съблякох преди няколко години за епизод в „Игра на тронове“. Все пак това е темата, за която всеки път ми задават въпроси. Това е дразнещо, защото го направих, заради образа. Не искам постоянно някакви мъже да ме оглеждат на екрана.

Ако бяха приела ролята в „50 нюанса сиво“, значеше че приемам да бъда възприемана така постоянно. Просто не исках такава кариера“, заяви Кларк.

На този етап тя би отказала всякакви варианти, в които се съблича пред камера. Кларк имаше подобна клауза в договора и за последните сезони на сериала.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гичо

    3 7 Отговор
    още една кукувица