Last news in Fakti

29 Май, 2019 10:58 2 035 3

Джон Сноу влезе спешно в клиника (ВИДЕО)

  • игра на тронове-
  • кит харингтън-
  • джон сноу

Актьорът Кит Харингтън се лекува от стрес, изтощение и злоупотреба с алкохол

Джон Сноу влезе спешно в клиника (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Актьорът Кит Харингтън е постъпил в рехабилитационен център в САЩ, за да се лекува от стрес, изтощение и злоупотреба с алкохол, съобщи Ройтерс.

Харингтън се е възползвал от пауза в ангажиментите си, за да се погрижи за себе си. Сериалът "Игра на тронове", в който той играе Джон Сноу, го превърна в световна звезда. Действията на героя му в последния епизод обаче бяха голям шок за феновете.

Луксозният уелнес център "Приве-Сюис" в Кънектикът, в който Кит е постъпил, струва повече от 120 000 долара месечно. Клиентите му се учат как да се справят със стреса и отрицателните емоции.

Близък на актьора е казал пред в. "Ню Йорк Пост", че неговите проблеми са стрес, изтощение и алкохол. Харингтън е на свободен режим и може да излиза от центъра. Затова и фенове са го видели в град Медисън преди финала на осмия сезон на "Игра на тронове" на 19-и май. Той си купувал книги и е казал, че е във ваканция.

Роуз Лесли - съпругата на Кит, която също участва в "Игра на тронове", го подкрепя. Тя го е насърчила да си почине.

Джон Сноу влезе спешно в клиника (ВИДЕО)

Харингтън е споделял, че трудно се справя със славата, която му донесе сериалът. Той я е наричал "ужасяваща".

"Мислех, че трябва да се чувствам като най-щастливия човек на света, но всъщност се чувствах много уязвим. Това беше несигурно за мен време, като за много 20-годишни хора" - каза актьорът в интервю за "Варайъти", публикувано през март.

В същото интервю той призна, че е започнал терапия, за да се справи с напрежението и тя му е помогнала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пипъна

    6 1 Отговор
    Джонката е препил мощно!
  • 2 братя алкохолици само поркане

    7 0 Отговор
    Мдаа в последният сезон на Игра на тронове изглеждаше някак подпухнал в лицето , реших , че просто е надебелял , но то било подпухнал от поркане !
  • 3 Хор

    3 2 Отговор
    Дреме ми на кора за тоя палячо.