4 Юни, 2019 14:02 2 414 1

Тъмни облаци над Кевин Спейси

  • кевин спейси-
  • оскар-
  • холивуд

Актьорът се яви пред съда по обвинение в сексуално посегателство

Тъмни облаци над Кевин Спейси - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Актьорът Кевин Спейси застана пред съда в град Нантъкет в щата Масачузетс, където трябва да отговаря за обвинения в сексуално посегателство срещу младеж в бар в град Нантъкет, съобщи АР.

Появата на носителя на "Оскар" в съда е донякъде изненадваща, коментира агенцията, тъй като по закон не се изискваше личното му присъствие за изслушването пред съдията. Досега той не се явяваше на заведеното срещу него дело, като изключим краткото му заставане пред съдията през месец януари, което актьорът също се постара да избегне.

Спейси остана безмълвен докато влизаше в съдебната зала, придружен от своите адвокати.

Петдесет и девет годишният актьор пледира, че е невинен относно повдигнатото му обвинение в сексуално посегателство и насилствени действия. Ако той бъде признат за виновен, Спейси може да бъде осъден на 2,5 години затвор.

Тъмни облаци над Кевин Спейси

Защитата на актьора застъпва тезата, че обвиняващият го в сексуално посегателство младеж умишлено е изтрил от смартфона си важни оневиняващи обстоятелства, свързани със Спейси.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозеф

    3 3 Отговор
    Тоя палавник го закъсА!