Last news in Fakti

11 Юни, 2019 12:29 2 333 2

Селин Дион прекъсна прощалния си концерт заради...

  • селин дион-
  • лас вегас-
  • концерт

Певицата спря шоуто в Лас Вегас, за да изчака зрител да отиде до тоалетната

Селин Дион прекъсна прощалния си концерт заради... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Популярната канадска певица Селин Дион прекъсна прощалния си концерт в Лас Вегас, за да изчака зрител от първия ред, който изпитал зор, за да отиде до тоалетна, съобщава сайтът Ти Ем Зи.

По време на изпълнение на хитовете си в "Сизърс палас" Селин забелязала как един от посетителите станал от първия ред. Тя прекъснала песента си и го изчакала, докато се върне на мястото си.

При това Дион се пошегувала, че това било най-малкото нещо, което би могла да направи за него. Като се вземе предвид фактът, че изпиталият физиологичен порив зрител сигурно се е разорил, закупувайки две места на първи ред.

Това беше финалното 1144-о шоу на певицата на сцената на Колизеума в "Сизърс палас" в Лас Вегас. Селин стартира редовните си концерти в Града на греха преди 16 години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джамбаза

    3 2 Отговор
    По голяма нужда?
  • 2 АУДИттрс420

    1 1 Отговор
    Прощален концерт е, докато не свършат парите.