12 Юни, 2019 14:08 1 322 4

Мадона отново заложи на скандалното

  • мадона-
  • madame x-
  • кралица на попа

Кралицата на попа рекламира новия си диск с гола снимка 

Мадона отново заложи на скандалното - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мадона разпространи в интернет снимка за реклама на новия си албум "Madame X" - голи женски гърди, едната от които е прободена от роза, съобщи Метро.

Певицата сподели концепцията в Инстаграм под името "Портрет на една дама". Тя разпространи и своя снимка - клекнала разкрачена в съблекалня по мрежести чорапи и кожени боти. Нарече я "Майката на драконите".

Снимките ще отклонят вниманието от факта, че билетите за концертите ѝ се продават слабо, въпреки че 60-годишната певица ги насрочи в "интимни зали", а не на стадиони.

Турнето на Мадона "Madame X" започва на 12 септември. В него са включени Филаделфия, Лас Вегас, Бостън, Маями, Лисабон, Лондон и Париж.

Новият 14-и албум на певицата "Madame X" излиза в продажба в петък. От предишния "Rebel Heart" от 2015 г. бяха продадени 1 милион копия.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозефино

    3 2 Отговор
    Чудно!
  • 2 злобар

    3 1 Отговор
    Поне има нещо да държиш за разлика от Джоли.
  • 3 Госあ

    5 2 Отговор
    Е на к'во друго да заложи ? На певчески талант или текст и музика ? Залага на к'вото винаги е залагала евтина пошлост. Ама се кльопа.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.