Last news in Fakti

17 Юни, 2019 14:14 4 745 5

Най-добре пазената тайна във Вселената (ВИДЕО)

  • шафт-
  • мъже в черно-
  • самюъл л. джаксън-
  • крис хемсуърт

"Мъже в черно: Глобална заплаха" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

Най-добре пазената тайна във Вселената (ВИДЕО) - 1

Продължението на "Мъже в черно" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, но с разочароващ резултат, съобщиха световните информационни агенции.

Приходите от продажба на билети в северноамериканските киносалони за "Мъже в черно: Глобална заплаха" са 28,5 милиона щатски долара. Това обаче е много по-малко от очакванията, защото е наполовината на печалбата на предишните филми от поредицата през първия уикенд.

Главните роли в новия филм изпълняват Теса Томпсън, Крис Хемсуърт и Лиъм Нийсън. Режисьор е Ф. Гари Грей. Продуцентите не очакваха той да подобри постиженията на филмите с Уил Смит и Томи Лий Джоунс, но се надяваха приходите да надхвърлят 30 милиона долара.

Макар и кинокритиците да одобриха силното екранно привличане между Хемсуърт и Томпсън, отзивите им са хладни за филма, който излезе на екран седем години след предишното продължение и 25 години след първия опус. Публиката също не показа ентусиазъм.

Другото продължение, излязло на екран тази седмица - "Шафт", се представи още по-зле. Приходите от него са съвсем разочароващи при участието на Самюъл Л. Джаксън - 8,3 милиона долара, при 21,7 милиона за първия филм през 2000 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джамбаза

    1 6 Отговор
    Тия са големи!

    Коментиран от #2

  • 2 Затвърждаване

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Джамбаза":

    Едни и същи истории ги въртят през 10 години ... да го набият в главите на всяко едно подрастващо поколение. По-безмислено нещо от киното, което гледаме в днешно врме .... няма. Набиват ти небивалици, израстваш с тях и след години се опитваш да ги повториш, защото вече не ти се струват небивалици.а
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Адолф

    1 0 Отговор
    So progressive... Sweden YES... uhg i mean... Go watch it goyim
  • 5 гетьо

    1 0 Отговор
    Тая маи няма нужда да се облича в черно щот си е църна.