Last news in Fakti

19 Юни, 2019 21:31 1 516 7

Франция аплодира сър Елтън Джон (ВИДЕО)

  • елтън джон-
  • орден на почетния легион

Британската легенда ще получи Ордена на Почетния легион

Франция аплодира сър Елтън Джон (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът Еманюел Макрон ще връчи Ордена на Почетния легион на британския певец сър Елтън Джон в петък, когато е Празникът на музиката във Франция, съобщи АФП.

Церемонията ще е следобед преди началото на концерта в двора на президентския дворец.

Британският певец е "виртуоз на пианото, гений на мелодията, истински шоумен", заявиха от Елисейския дворец. Освен това той е един от изпълнителите, "които се раздават най-много в благотворителната дейност, особено за болните от СПИН".

Сър Елтън е офицер на френския Орден на изкуствата и литературата от 1993 г. Той е във Франция за прощалното си турне "The Farewell Yellow", което започна през 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Obergruppenfuhrer

    12 3 Отговор
    Колеги, местим ли?

    Коментиран от #3

  • 2 Иванов

    6 4 Отговор
    СОДООООМ!!!
  • 3 баба

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Obergruppenfuhrer":

    Бавно и внимателно.
  • 4 Sky-blue

    9 3 Отговор
    Аман от дърти швестари
  • 5 Голям Слон

    1 2 Отговор
    Как може съпруга да носи титла СЪР?
  • 6 Farbregina

    4 3 Отговор
    Само хомофоби,които омаловажават таланта и пишат цинизми и простотии.Тук се говори именно за качествата му, а не за сексуалната му ориентация, която си е негов проблем. Сър Елтън Джон наистина е виртуоз на пианото и уникален композитор и певец! Неговият принос в благотворителната дейност е най-голям от всички т.нар.звезди.А коментаторите тук са едни злобни и незначителни човечета, които си губят времето да "съдят" и да пишат гнусни коментари, тъй-като са толкова безлични и комплексирани и не са постигнали в живота си нищо! Пфу!
  • 7 Емил

    2 2 Отговор
    Злобни,плюещи неудачници,за нищо не ставате