Last news in Fakti

23 Юни, 2019 21:31 3 613 3

Правят сериал по "Колелото на времето"

  • колелото на времето-
  • сериал-
  • розамунд пайк

Розамунд Пайк е избрана за главната роля

Правят сериал по "Колелото на времето" - 1
Снимка: Shutterstock

Интернет платформата „Amazon” започнаха работа по сериал върху фентъзи поредицата „Колелото на времето“, съобщи Варайъти.

Актрисата Розамунд Пайк вече е избрана за главната роля в поредицата. Продуцент на поредицата ще е Рейф Джъдкинс. Той нашумя с работата си по сериала „Агентите на ЩИТ“.

Серията от книги на Робърт Джордан е една от най-успешните фентъзи поредици в историята. Работа по нейна екранизация тече от много години насам, но така и не се стигаше до финален продукт.

От „Amazon” вече работят по няколко огромни фентъзи поредици, сред които и сериал по историите от „Властелинът на пръстените“.

Очаква се снимките да започнат в близки срокове.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вальо

    4 0 Отговор
    Новината е доста старичка, а ролята, за която е избрана актрисата не е главната. Важна роля е и то доста, но е второстепенен герой.
  • 2 Unvitamin

    2 2 Отговор
    Коя роля ще играе ,според мен главната роля трябва да е мъж :-)
  • 3 урко

    1 1 Отговор
    Бива я.