25 Юни, 2019 09:33 2 854 0

Том Харди отново ще е извънземен симбиот (ВИДЕО)

  • том харди-
  • венъм-
  • marvel-
  • еди брок

Актьорът се завръща в продължението на хитовия филм "Венъм"

Том Харди отново ще е извънземен симбиот  (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Актьорът Том Харди ще се превъплъти отново в ролята на репортера Еди Брок, който придобива свръхсили, след като в него се вселява извънземен симбиот, съобщи Контактмюзик.

Продуцентът на първия филм Ейми Паскал разкри, че са осигурили участието на Том Харди за продължението, което ще излезе на екран през 2020 г. Тя е доволна, защото актьорът "играе ролята великолепно, както никой друг не би могъл".

Първият филм спечели 187 милиона долара в САЩ и 508 милиона долара в света.

Паскал каза също, че има планове пътищата на Венъм и Спайдърмен да се пресекат.

Венъм се появява в комиксите на Marvel през 1988 г. Той е един от любимите антигерои на феновете, като е участвал и в комикси за Железния човек, Дедпул и Хълк.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА