27 Юни, 2019 19:54 2 899 3

Холивудска звезда се потроши на... концерт на Spice Girls

  • ема стоун-
  • spice girls-
  • спайс гърлс-
  • уембли

Ема Стоун е счупила рамото си и по лекарска препоръка трябва да почива два месеца

Холивудска звезда се потроши на... концерт на Spice Girls - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Актрисата Ема Стоун е счупила рамото си на скорошния концерт на Spice Girls на стадион "Уембли" в Лондон и по лекарска препоръка трябва да почива два месеца, съобщи Контактмюзик.

Тридесетгодишната Стоун се намира във Великобритания за снимките на филма "Круела", в който се превъплъщава в образа на младата злодейка.

"Ема се премести във Великобритания за лятото, за да се "потопи" изцяло във филма, възползвайки се от възможноста да се превъплъти в образа на класическа злодейка", казва неназован източник, цитиран от в. "Сън".

Освен на работа обаче Ема се е отдала и на развлечения. Актрисата е голяма почитателка на Spice Girls и не е пропуснала възможността да посети концерта им на стадион "Уембли" в Лондон. Подвизавайки се върху рамото на свой приятел, Стоун е паднала и е наранила собственото си рамо.

Първоначално актрисата е мислила, че има навяхване, но впоследствие се е оказало, че става въпрос за счупване.

Холивудска звезда се потроши на... концерт на Spice Girls

Как травмата на Стоун ще се отрази на снимачния процес засега остава неясно. Актрисата трябва да е във възможно най-добра форма за ролята, но след инцидента лекарите са ѝ препоръчали да почива два месеца и да носи шина.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозеф

    12 4 Отговор
    Жестока мадама

    Коментиран от #2

  • 2 Крадец

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Жозеф":

    Само срещу 100 лв.
  • 3 AБВ

    4 4 Отговор
    Режисьора се оказа голям късметлия , ще се оттърве лесно сега от тази сврака .....