Last news in Fakti

3 Юли, 2019 20:00 4 263 11

Брад Пит: Мястото ми вече не е пред камерата

  • брад пит-
  • анджелина джоли

Холивудската звезда обяви, че с годините предпочита да предаде щафетата на по-младите

Брад Пит: Мястото ми вече не е пред камерата - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Брад Пит се е снимал в десетки филми и макар и вече да не прилича на момче от плакатите, за него мечтаят фенове от цял свят. Въпреки това актьорът каза, че с годините предпочита да предаде щафетата на по-младите, съобщи в. "Дейли мейл".

Затова и напоследък Брад Пит рядко се снима във филми.

"Предпочитам да съм зад камерата като продуцент. Това доста ми харесва - каза Брад пред австралийското издание на сп. Джи Кю. - Все по-малко работя. Наистина вярвам, че това е за по-младите. Не че няма значими роли на по-възрастни. Просто чувствам, че самата игра е такава. Всичко става естествено. Като естествен подбор".

В снимките към интервюто Пит е облечен спортно. Личи си, че не е млад, но си е привлекателен, с уверена усмивка и малко по-дълга коса. Е, не е момчето от филма "Телма и Луиз", който го направи световноизвестен през 1991 г.

Брад притежава продуцентската компания "План Би ентъртейнмънт" и вече има впечатляваща кариера зад камерата. Той е продуцент на филми като "Лунна светлина", "Окча", "Селма", "12 години в робство", "Кешбол", "Дървото на живота", "Яж, моли се и обичай".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ердоганя

    12 0 Отговор
    Fucking legend!
  • 2 Масон

    4 9 Отговор
    Най после се сети че не става за такъв . Да не се мъчи и да продуцира че кой знае какви бози ще направи.

    Коментиран от #5, #8

  • 3 Ххх

    15 0 Отговор
    Харчи си парите, ебвай си млади пички, пий си пиенето и не му мисли много, Брат Питчо! Ние да му мислим дето нямаме твоите пари....
  • 4 Дам браво

    10 0 Отговор
    Много добре играе във филма Троя, като предводител на българите мирмидонци.
  • 5 Вито

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Масон":

    Има десетки успешни роли.Май,май не става само в нечии болни мозъци

    Коментиран от #9

  • 6 анонимна

    4 0 Отговор
    Продължавай да играеш, Брад, пак си супер, 55 не са кой знае колко много, имаш много фенове, а тези, които не го харесват - киното е най-напред за развлечение, тъй че избирайте си друг!

    Коментиран от #10

  • 7 Боян

    1 2 Отговор
    Мястото му е комуната :)
  • 8 джими

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Масон":

    я ми кажи някой негов слаб филм, че не мога се сетя сам. Май само той и Ал Пачино слаб филм нямт
  • 9 Масон

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Вито":

    В кой филми Само интервю с вампир става . Седем години в тибет скука . 7 още по голяма боза . z с. Воина егати тъпотията
  • 10 Ved

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "анонимна":

    Уилям Брадли Пит продължавай да се излагаш с тъпи роли и скучни филми.Прави екшън да се посмея и драма да заспя сле 5минути гледане. А че на фейс е като дракула това в друга тема.
  • 11 Киноман

    0 0 Отговор
    Този с една запомняща роля не мога да го запомня .Иначе филмите ги помня .Що направо вече не спрете да пишете за тоз и тая Анджа