Last news in Fakti

10 Юли, 2019 21:30 2 207 3

Селин Дион: Писна ми от турнета (ВИДЕО)

  • селин дион-
  • рене-анжелил

Певицата нямало да тръгне на концертна обиколка, ако си давала сметка колко дълга ще е тя

Селин Дион: Писна ми от турнета (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Селин Дион довери, че нямаше да тръгне на турне, ако си даваше сметка колко дълго ще е то, съобщи Контактмюзик. Певицата се опасявала, че ще липсва на децата си.

Селин се пошегува, че щяла да получи нервна криза, ако бе хвърлила поглед върху включените в него концерти. Изпълнителката на хита "My Heart Will Go On", която има 18-годишен син Рене-Шарл и 8-годишните близнаци Нелсън и Еди от починалия си съпруг Рене-Анжелил, увери, че концертите ѝ нямало да се състоят, ако си даваше сметка колко дълго ще продължи турнето. Тя се страхувала, че ще липсва много на децата си.

Петдесет и една годишната певица поясни, че макар да ѝ било трудно да е далеч от децата си, те станали "много независими" и едва намирали време да разговарят с нея, защото били заети със заниманията си.

Селин освен това разкри, че предстоящият да излезе нов неин албум "Courage" ще е забавен и много различен от предишните ѝ дискове.

"Този албум звучи различно - експериментирах с някои нови неща - отбеляза тя. - Работих с други текстописци и продуценти, за да се получи различно звучене. То не е като това на бандата AC/DC, но е нещо ново в кариерата ми."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бисер

    5 2 Отговор
    Да местя ли,да не местя ли? Вече незнам.
  • 2 Кочо

    4 0 Отговор
    И на нас също.
  • 3 Емил

    2 1 Отговор
    Бисер-Простак имай уважение към страхотната певица