Last news in Fakti

21 Юли, 2019 22:29 2 328 0

Избраха новия Елвис Пресли

  • остин бътлър-
  • елвис пресли-
  • филм

Остин Бътлър получи ролята в нов биографичен филм

Актьорът Остин Бътлър ще изиграе ролята на Елвис Пресли в нов биографичен филм, съобщи Movie Web.

Изборът беше обявен от режисьора Баз Лърман. Вече е ясно, че Том Ханкс ще изпълни ролята на мениджъра на Елвис Том Паркър.

„Знаех, че няма как да заснема този филм, ако нямаме точния актьорски състав. Имахме нужда от актьор, който да представи както вокалните и артистичните качества на този човек, така и неговата вътрешна уязвимост. За мен беше чест да видя такъв широк спектър от таланти. Остин Бътлър се яви на много кастинги и показа, че е достоен за ролята“, заяви Лърман.

Бътлър е известен с ролята си в сериала „Хрониките на Шанара“, като вече направи своя дебют на Броудей и се снима в новия филм на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“. Кандидати за ролята бяха още Ансел Елгорт и Хари Стайлс.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА