Last news in Fakti

22 Юли, 2019 09:54 1 067 1

Стинг се завърна в отлична форма (ВИДЕО)

  • стинг-
  • концерт-
  • болест-
  • the police

Британецът се представи на ниво на концерта в Кап Роч, Каталуния

Стинг се завърна в отлична форма (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Стинг се представи в отлична форма на концерта на фестивала в Кап Роч, Каталуния, съобщи в. "Мейл он сънди".

Музикантът, който е на 67 години, беше в отлично настроение. Той излезе на сцената както винаги небрежно облечен - с черна тениска и черни дънки. Поддържаха го трима певци.

Стинг се завърна на сцената, след като отмени серия от концерти в Европа през предишните две седмици заради заболяване. Тази седмица той уточни, че го мъчи вирусна инфекция, засегнала гърлото му. Сумата за билетите за концертите в Гент, Мюнхен, Щутгарт, Славков край Бърно (Чехия), Веерт (Холандия) и Бон ще бъде възстановена.

Британският певец има още три концерта в Испания до вторник, след което ще се представи на три фестивала във Франция - в Марсиак, Каркасон и Витрол.

Кариерата на Стинг започва като вокал на група The Police, но той се изявява успешно като солов певец от 1985 г. От албумите му са продадени над 100 милиона копия по света.

Освен като изпълнител, британецът е известен като политически и екоактивист, както и като голям привърженик на йогата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стинг

    2 2 Отговор
    На скъпа кока съм