Last news in Fakti

25 Юли, 2019 14:06 2 342 5

Game over! Няма да преправят "Игра на тронове" (ВИДЕО)

  • hbo-
  • игра на тронове-
  • сериал

Призивите на фенове на сериала да бъде заснет допълнителен материал от финалния му сезон останаха напразни

Game over! Няма да преправят "Игра на тронове" (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Призивите на фенове на сериала "Игра на тронове" да бъде заснет допълнителен материал от финалния му сезон останаха напразни, съобщи АР.

Програмният директор на телевизия НВО Кейси Блойс заяви, че не се обмисля сериозно възможността да се заснеме отново финалът на въпросната история, който според някои фенове и критици е разочароващ.

Всъщност номинациите за наградите "Еми" по-рано този месец не бяха повлияни от въпросните призиви - "Игра на тронове" получи рекордните 32 номинации.

Game over! Няма да преправят "Игра на тронове" (ВИДЕО)

НВО ще се опита да съхрани жив интереса на феновете и към нов сериал, в който действието предхожда случващото се в "Игра на тронове". "Снимките на първия епизод от новия сериал наскоро приключиха в Белфаст - отбеляза Блойс. - Заснетият материал наистина е много добър. В новия сериал се снима Наоми Уотс, а действието се развива хиляди години преди това в "Игра на тронове"."

Той увери, че негативните реакции към финала на "Игра на тронове" изобщо няма да повлияят върху заснемането на новия сериал.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ториното

    4 1 Отговор
    Само така
  • 2 Димитър

    2 1 Отговор
    Вие какво очаквахте - при положение че D&D им беше предоставено 3 пъти повече филмово време по HBO и се оср.ха само за 6 епизода, а бяха изхарчени милиони за заснемане и заплати на актьори сега да правят нов финален сезон за още милиони и да дойдат поредните D&D и евентуално още по голяма издънка кой би рискувал ?
  • 3 123

    6 8 Отговор
    Тези фенове личен живот нямат ли си какво ги интересува как ще свърши един тъп сериал както иска да свършва това няма да се отрази на тъпия им живот сериали много както искат да си свържат просто правят драма да имат повече пари известност на гърба на тъпите овце които очевидно сериала много ги засяга в житейския път
  • 4 Лари Картофа

    1 2 Отговор
    Манете ги тия турски сериеле бре.
  • 5 ехее

    1 0 Отговор
    Никой и не е искал, поне не се е надявал на такова нещо с тая анкета. Идеята беше да двамата тъпчовци да разберат колко много се омазаха. Падението почна със сезон седми, но осмия беше същинска помия. Особено последните му три епизода.