Last news in Fakti

11 Август, 2019 01:05 2 768 3

М. Найт Шамалаян гледа към Marvel

  • м найт шамалаян-
  • режисьор-
  • marvel

Режисьорът е впечатлен от студиото

М. Найт Шамалаян гледа към Marvel - 1
Снимка: Shutterstock

Режисьорът М. Найт Шамалаян разкри, че все повече харесва филмите от вселената за супергерои на Marvel, съобщи Movie Web.

Той признава, че през годините от Marvel на няколко пъти са водели разговори с него за евентуална обща работа. Самият Шамалаян има своя поредица за супергерои, която започна с филма „Неуязвимият“.

Поредицата обаче е доста по-реалистично замислена и се върти повече около трилъра. Той я завърши през тази година с филма „Стъкления“.

„Първият „Железен човек“ беше отличен. Тогава се срещнах с режисьора Джон Фавро и му казах, че съм много впечатлен. Имаше прекрасен хумор, а Робърт Дауни Джуниър беше невероятен в ролята. Все още смятам, че това е най-забележителният филм, който Marvel са правили“, заяви Шамалаян.

Той не отхвърля възможността някога да работи със студиото. Филмите за неговите герои почти винаги гарантират хит за своите режисьори.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    2 2 Отговор
    Откога чакам - ужаси със супергерой! Страхотно!
  • 2 Мосак Фонсека

    1 1 Отговор
    Харесал празния чек
  • 3 Чавдар войвода

    3 0 Отговор
    М.Найт Шаямалан се пише, Росенчо.