Last news in Fakti

5 Август, 2019 18:54 1 415 1

Пиърс Броснан влиза в... "Евровизия"

  • пиърс броснан-
  • netflix-
  • нетфликс-
  • евровизия

Британският актьор ще се присъедини към състава на новата комедия на Netflix, базирана върху едноименния песенен конкурс

Пиърс Броснан влиза в... "Евровизия" - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Пиърс Броснан ще се присъедини към Рейчъл Макадамс и Уил Феръл в актьорския състав на новата комедия на Netflix "Евровизия", базирана върху едноименния песенен конкурс, съобщи Контактмюзик.

Подробности за филма не се съобщават, но става ясно, че 66-годишният Броснан ще партнира на Макадамс и Феръл, които ще са в образите на исландци. Феръл ще продуцира филмовия проект чрез компанията си "Гари Санчес прадъкшънс". Той се е заел и с написването на сценария заедно с Андрю Стийл, а режисьор ще е Дейвид Добкин.

Сцени от филма ще бъдат заснети в Исландия и Тел Авив, но дата за премиерата му не е оповестена.
Наскоро бе съобщено, че Феръл и Адам Маккей са преустановили партньорството си, след като повече от десетилетие работиха заедно над редица филми, сред които "Новинарят" и "Ченгета в резерв".

Маккей отбеляза, че е настъпило подходящото време да сложат край на партньорството си, но намекна, че съществува идея, която двамата биха искали да осъществят.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааам

    1 4 Отговор
    Четете Библията. В нея е истината. Господ помага, наистина!