12 Август, 2019 21:30 3 983 11

Грандиозен скандал спря премиера на филм (ВИДЕО)

  • ловът-
  • филм-
  • доналд тръмп-
  • холивуд-
  • стрелба-
  • universal

Компанията Universal отмени излизането на "Ловът" по екраните заради остра полемика

Грандиозен скандал спря премиера на филм (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Universal реши да отмени излизането на продуцирания от нея филм "Ловът" по екраните заради полемика, свързана с неотдавнашните стрелби в САЩ и изявленията на президента Доналд Тръмп, съобщиха световните агенции.

В "Ловът" се описва жестокото и садистично преследване на невинни жертви. Планирано бе филмът да излезе на екраните в САЩ на 27 септември.

Тази жестока сатира за разделението между социалните прослойки в американското общество показва как подтикваният от снобизъм и класова омраза богат елит преследва и убива бедни хора в земеделски райони в страната. Сцените на насилие в трейлъра, който бе показан в края на месец юли, станаха причина за скърцане със зъби, като се има предвид, че Америка бе в траур след стрелбите на 3 август, когато загинаха 31 души.

Доналд Тръмп разкритикува филма, без да споменава заглавието му. Американският президент заяви в Тwitter, че филм, който ще излезе по екраните, цели да запали огън и да предизвика хаос. "Либерален Холивуд е расистки на най-високо ниво", отбеляза Тръмп. "Те създават насилие и след това прехвърлят отговорността на другите. Те са истинските расисти."

"След като отмени рекламната кампания за "Ловът", Universal отмени и излизането на филма по екраните", поясни говорител на компанията.

"Ловът" е заснет от режисьора Крейг Зоубъл, а сценарият е написан от Деймън Линдълоф - един от създателите на сериала "Изгубени".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трябва патриотичен филм

    30 2 Отговор
    как убиват некви хора далеч от Америка, отгоре, с дрон. Тогава може.
  • 2 Гого

    17 0 Отговор
    Липсата им на Емпатия е пословична и всеизвестна по света. нищо ново.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 абсолютни

    7 3 Отговор
    Американски ЛИЦЕМЕРИ !
  • 5 Townboy

    12 0 Отговор
    Преди доста години имаше филм с подобен сюжет от времето на видеоплейърите. Не помня заглавието, но тогава плячката стана ловец. Неизлизането на този филм няма да е голяма загуба за зрителите.

    Коментиран от #10

  • 6 Old Crow

    11 0 Отговор
    Изгледах трейлъра на “скандалния” филм и бих казал , че не е уместно да се критикува в случая само Холивуд. Видео игрите на Xbox и PS 4 предлагат софтуери (Shooter Games) със съдържание много по-брутално и садистично .Психолозите определят , зависимостта от видеоигрите като фактор за психическо разстройство предразполагащо за извършване на насилие .
  • 7 гост

    6 1 Отговор
    Значи нямат нищо против да избиват невинни жени и деца с ракети за стотици хиляди долари парчето, амаако гръмнат някой на тяхна територия и става голям проблем. Нямат проблем техните действия да предизвикат многомилионна емигрантска вълна в много страни, но като започнат да влизат в тяхната страна и голям проблем.
  • 8 363637

    6 0 Отговор
    Техния президент си е човек на място, казва си истината-" Liberal Hollywood is Racist at the highest level, and with great Anger and Hate!" — Donald J. Trump August 9, 2019 цитиран от Факти бг.
  • 9 БЪЛВОЧ ОТ САЩ

    5 1 Отговор
    24 ЧАСА НИ ЗАЛИВА ПОМИЯ ОТ САЩ!

    ПРЕДИ ГОДИНИ МИ БЯХА ВТРЪСНАЛИ ФИЛМИТЕ ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА КОИТО СССР ПРОИЗВЕЖДАХА, НО СЕГА НАПРАВО УЖЪС ОТ ГНУСТА ИДВАЩА ОТ САЩ!

    ДОРИ КАТО НАПРАВЯ СТАТИСТИКАТА РАЗБИРАМ ЧЕ ТОГАВА СМЕ ГЛЕДАЛИ МНОГО ПО МАЛКО ПРОПАГАНДИ ФИЛМИ ЗА СОЦИАЛИЗМА ТО КОЛКОТО СЕГА ЗА ВЕЛИКАТА ФЕДЕРАЦИЯ САЩ И ПЕРФЕКТНИЯ ЗАПАДЕН СВЯТ!!
  • 10 Жан Клод Ван Дам

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Townboy":

    Има точно такъв филм!
  • 11 gvdff

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    Огромен шанс да си прав. Ще гледам филма само заради това.