Last news in Fakti

14 Август, 2019 14:46 2 938 3

Голяма изненада за феновете на Джордж Майкъл

  • джордж майкъл-
  • песен-
  • неиздавана-
  • филм-
  • last christmas-
  • емилия кларк

Почитателите на покойния певец ще чуят неиздавана песен

Голяма изненада за феновете на Джордж Майкъл - 1
Снимка: Shutterstock

Неиздавана песен на покойния певец Джордж Майкъл ще бъде включена в нов филм, вдъхновен именно от творчеството му. Лентата се казва Last Christmas (като песента на Wham! от 1984 г.) и ще излезе по-късно тази година, предадоха Би Би Си и "Индипендънт".

Във филма ще участват Емилия Кларк, Хенри Голдинг и Ема Томпсън. Името е вдъхновено от прочутото парче на английския дует, а останалата част от саундтрака също ще е с песни на Джордж Майкъл. Певецът беше открит мъртъв на Коледа през 2016 година в дома си в Оксфорд.

„Джордж Майкъл подготвяше нов албум, когато почина – казва режисьорът на филма Пол Фейг пред Би Би Си. – Част от саундтрака ни е една от песните в него, невероятна песен, за която съм много развълнуван, че светът ще може да чуе.“

Last Christmas разказва за млада певица (Кларк), чийто герой и идол е Майкъл. Фейг обяснява, че музиката на певеца „някак пътува с нея, докато тя се справя с живота си“. Създателите на филма посочват, че той не е мюзикъл, но парчетата на Джордж Майкъл играят основна роля в лентата. Емилия Кларк е известна с ролята си на Денерис в сериала „Игра на тронове".


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 George Michael song:

    2 8 Отговор
    Deep in ass"

    Коментиран от #3

  • 2 Кво нещо е Парата

    7 0 Отговор
    Тъпото е че всичко е компютърна работа покойника няма нищо общо и като цяло става въпрос за няколко милиона които ще гушне някой тарикат.
  • 3 Чичо АДИ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "George Michael song:":

    Та и оттатък !!