Last news in Fakti

15 Август, 2019 19:13 3 331 1

Кристина Агилера в началото (ВИДЕО)

  • кристина агилера-
  • албум-
  • грами

Американската певица отново ще издаде дебютния си албум "Christina Aguilera"

Кристина Агилера в началото (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американската певица Кристина Агилера ще издаде повторно дебютния си албум "Christina Aguilera" във връзка с 20-годишния юбилей от излизането му, пише Контактмюзик.

Сайтът цитира съобщение на певицата в нейната страница в Тwitter. В продажба ще бъде пуснат ограничен тираж от тавата в три варианта.

На 23 август ще стане достъпна цифровата версия на оригиналния албум, в която ще бъдат включени и редки версии на песни, ремикси и дори акапела.

"Christina Aguilera" ще бъде издаден на дискове, касети и винилови плочи със сертификат за автентичност и автограф от певицата.

Най-верните фенове на Кристина ще могат да се сдобият с подаръчни издания, в които ще фигурират не само музикалните носители, но също така фланелка и чанта с изображение на обложката на албума.

Дебютният диск на певицата видя бял свят на 24 август 1999 година. Той осем пъти стана платинен, получи три номинации за награди "Грами", като стана победител в категорията "най-добър нов изпълнител".

Тавата се разпродаде по света в 14-милионен тираж.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дгд

    1 1 Отговор
    Една от най-добрите и готини