20 Август, 2019 09:56 6 867 2

Оперираха по спешност Михаил Белчев

  • михаил белчев-
  • поет-
  • певец-
  • операция-
  • спешно

Големият поет и певец е опериран навръх рождения му ден

Оперираха по спешност Михаил Белчев - 1
Снимка: БГНЕС

Големият поет и певец Михаил Белчев е бил опериран по спешност във Варна, разкри неговата съпруга Кристина Белчева пред "Телеграф". Заради това музикалното семейство е пропуснало вчера участието си в концерта "Старите приятели", който организират в летния театър в Бургас.

Шоуто обаче не е било отменено - всички останали участници са се изявили и са се молили за бързото му възстановяване. Инцидентът се случил във вторник, навръх 73-ия му рожден ден. Докато се приготвял за тържеството във Варна, изведнъж му прилошало. Съпругата му Криси повикала линейка, която ги закарала в болница "Света Анна". Веднага е извикан изтъкнат професор от София, който е направил спешна операция.

"Оказа се, че проблемът е по-малък, отколкото подозираха. Получило се е запушване на тънките черва вследствие на някакво срастване, което не е ясно вродено ли е, през годините ли се е появило. То обаче така се е завъртяло, че в един момент червата са станали непроходими."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Хой

    6 0 Отговор
    С пожелание за бързо възстановяване! страхотен Човек.
  • 2 Не се научихте

    2 0 Отговор
    Издаването, а камо ли публикуването като новина на подробни диагнози и детайлни описания за състоянието на пациент е грубо нарушение на закона за лекарската тайна. Научете го най-после. Ако съм един хитър адвокат, щях да ви спукам гьона и да ви прибирам заплатите!