24 Август, 2019 23:57 3 066 10

Лошото момиче на рапа отново е тук (ВИДЕО)

  • миси елиът-
  • рап-
  • албум

Миси Елиът издаде нов албум след 14-годишна пауза

Лошото момиче на рапа отново е тук (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Рапърката Миси Елиът издаде нов албум - "Iconology" след 14-годишна пауза, съобщи Контактмюзик. Предишният ѝ албум "The Cookbook" излезе през 2005 г.

Миси Елиът обяви излизането на новия диск в Instagram късно в четвъртък и го издаде в полунощ. Тя написа, че годината за нея е "страхотна".

"Iconology" е продуциран от Миси Елиът, Тимбаланд и Уили Хендрикс.

Макар и Миси Елиът да не беше издавала албум от 2005 г., тя участва в няколко песни, сред които "How Ya Doin'?" на "Литъл микс" през 2012 г., "Borderline" на Ариана Гранде миналата година и "Tempo" на Лизо от тази година.

Лошото момиче на рапа отново е тук (ВИДЕО)

Новият албум на Миси излезе само дни преди церемонията за видео музикалните награди на MTV на 26 август, когато тя ще получи почетната награда "Авангард"


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 5 Отговор
    ХЕВИ МЕТЬЛКАТА МИЛЕНА СЛАВОВА Е ПОДОБРА ОТ ТАЗИ
  • 2 Менгеле

    6 5 Отговор
    Явно е бая пригладняла и затова е облякла парцалите на Майкъл Джексън и щурмува с нови сили.

    Коментиран от #3

  • 3 Бачо Киро

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Менгеле":

    Еее не така де, якето си го купи в Бургас през 95та...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 много

    4 4 Отговор
    много прости помаци сте...адидас имат сигначър линия миси елиът...а за това колко кинти има...ами проверете в нета бе пуми завистливи

    Коментиран от #6

  • 6 Бачо Киро

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "много":

    Тоя па.. Човек не може да метне един майтап... Много важно колко кинти има и каква линия имали Адидас... Те имат 3 линии даже, че и не ги признават за запазена марка ;) Когато сме слушали Мисси, си обикалял прав под масата...
  • 7 Голям Слон

    4 1 Отговор
    На музикалния пазар има място за всички. А само времето ще прецени кои да остави и кои да забрави во веки веков. Миси Елиът имаше попадения в края на 90-те и началото на този век. С извинение към любителите на хип-хопа, но повечето ми звучат ужасно еднакво. Да, не съм почитател на жанра. Пред хип-хопа предпочитам. Всъщност, няма никакво значение. Със сигурност има хора, които се радват на новия албум.
  • 8 Голям Слон

    1 1 Отговор
    P.S. В Tidal е излезнал този албум в MASTER quality. Като качество на записа е убиец. Тъкмо го слушам. По-късно ще напиша отзиви :-)
  • 9 Лорчето, ценител на хубавото...!

    2 0 Отговор
    Който наистина не обича рап, казва че всичко му звучи по един и същ начин..! Всеки рапър си има собствен стил..! Ако запее рапър и с по малко рапиране е голем кеф за слушане...! Наистина като във всеки жанр, някои не стават за слушане...! Миси Елиът, не всички парчета и са добри, а рапърите са,, лоши,, момичета и момчета, все пак се знае от къде произлиза този жанр...!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.