Last news in Fakti

27 Август, 2019 11:30 1 569 5

Европа още обича лудо този мъж (ВИДЕО)

  • пласидо доминго-
  • залцбург-
  • тенор

Пласидо Доминго беше изпратен с 10-минутни аплодисменти при първата си сценична изява след обвиненията в сексуален тормоз

Европа още обича лудо този мъж (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Испанският тенор Пласидо Доминго бе изпратен с 10-минутни аплодисменти и станали на крака зрители при първата си сценична изява след публикацията на обвинения в сексуален тормоз срещу него, съобщи Франс прес.

"Триумф в Залцбург, станали на крака зрители за Пласидо Доминго", написа регионалният в. "Клайне цайтунг" след представлението на операта "Луиза Милер" на Верди, което бе с участието на 78-годишния певец.

Ансамбълът от певци в постановката се представи на сцената преди представлението и незабавно бе аплодиран. Когато Доминго излезе на сцената, зрителите се изправиха на крака, за да го приветстват.

Сред присъствалите на представлението видни личности беше и избраната за председател на Европейската комисия германка Урсула фон дер Лайен.

Обвиненията срещу Доминго накараха Лосанджелиската опера, на която той е генерален директор от 2003 г., да започне разследване, а две големи зали в САЩ отмениха планирани по-рано представления.

Европа още обича лудо този мъж (ВИДЕО)

В Европа обаче не са отменени представления с неговото участие. Предвижда се той да пее в Унгария в сряда и отново в Залцбург на 31 август.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симида

    3 1 Отговор
    Невероятен
  • 2 mediator37

    4 1 Отговор
    Не съм запознат с версията на "изнасилената", но вероятно се е сетила , че е изнасилена 10 - 15 години след случката, както стана норма и стандарт напоследък, за да се очернят известни мъже и парични претенции за пет живота охолство.
  • 3 гост

    5 1 Отговор
    Направих си труда да намеря и изчета обвиненията:
    -9 жени, изпълнителки и танцьорки, го обвиняват, че се е държал прекалено разкрепостено пред тях:
    държал им ръката по време на обяд, целувал ги по време на разговор, една казва, че си бил поставил ръката на полата й. Друга казва, че спала с него, защото се притеснявала, че ако не го направи щяла да си провали кариерата, не че я е насилвал, а че тя е склонила на запитването му заради властта му. Единствената, която открито излиза с името си казва: изчака ме в съблекалните и ме попита дали трябвало да се прибора тази вечер у дома - което според нея било подканване да си легне с него. Никого не е насилвал, нито е действал против волята на някоя жена. Случките са от 80те години. САЩ поставя един, да кажем, сваляч наравно с изнасилвач, не знам как го правят това заключение. Все едно Суши да изглеждаше насилена от Кобрата.
  • 4 Мими

    1 5 Отговор
    Този знае само да принуждава млади жени и момичета да правят неприлични неща с него , никакъв певец не е !
  • 5 Ники

    3 0 Отговор
    По принцип .. САЩ .. може би не във всички щати ... но като цяло са започнали да гледат много сериозно на въпроса с насилието над жени .. предполагам заради .. жени които вече имат власт иса от ония дръпнатите дето ги е страх да ги доближи мъж .. Проблемът е .. че .. тия същите въведоха термина Сексуален тормоз .. който .. е много разтегливо понятие ... и обхваща чувствата на "жертвата" дали се е чувствала като сексуален обект ... и от там вече излиза , че нямаш право да правиш никакви сексуални намеци на жени .. Добре , че по нашите географски ширини .. все още сме далече от тия неща ...