Last news in Fakti

1 Септември, 2019 22:30 3 389 4

Спайдърмен ще е още по-страхотен

  • спайдърмен-
  • филм-
  • том холанд

Том Холанд смята, че пред героя се откриват нови възможности

Спайдърмен ще е още по-страхотен - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Актьорът Том Холанд заяви, че е уверен в успеха на Спайдърмен след изтеглянето на героя от поредицата на Marvel, съобщи Movie Web.

Холанд изпълнява ролята вече няколко филма. През миналата седмица стана ясно, че Sony и Marvel не са постигнали споразумение за продължаването на споделянето на образа от двете компании.

Комиксът е създаден от Marvel, като маркетинговите права също са собственост на компанията. От Sony обаче държат филмовите права след сделка с компанията в началото на 90-те години.

„Мисля, че е наистина вълнуващо като си помислиш как можем да разширим цялата история. Можем да вкараме нови герои и да направим общи филми с други образи. Мисля, че всичко ще става по-голямо и по-добро. Знаем как да се справим със Спайдърмен“, заяви Холанд.

Все пак феновете се надяват, че все още е възможно да се постигне споразумение между двете студия. Към момента обаче се планира цяла поредица от филми, в която Спайдърмен да е основен образ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Емануела

    1 0 Отговор
    Според мен Том Холланд е прав че вече няма да бъде в Марвел. Защото Според няма да стой вече под сянката на другите а ще си използва силите и ума си. Аз с нетърпение чакам филмите на Спайди.🕷🕷🕸🕸
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.